Shrinking Line
17-12-10, 08:23
Man kan panere det meste. Jeg har prøvd kylling (http://theshrinkingline.com/2009/12/11/chickenfingers/), fisk, grønnsaker (http://theshrinkingline.com/2010/05/13/panert-fisk-med-panerte-gronnsaker/), og alt like godt. Denne gangen var det koteletter.
Man trenger:
Koteletter
Egg
Baconcrisp
Parmesan
Krydder, valgfritt. (Santa Maria Chicken & Steak)
Smør
Jeg bruker alltid stavmikser med sånn hakkeboks til å knuse baconcrisp og parmesan. Blander disse to godt sammen og har ønsket krydder i. Ha det på et fat. Knus egget og mix i et annet fat.
http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2010/12/P1060956.jpg (http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2010/12/P1060956.jpg)
Dypp kotelettene først i egg og så i paneringsblandingen. Ha i stekepannen som har en del smeltet smør i seg.
http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2010/12/P1060958.jpg (http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2010/12/P1060958.jpg)
Sjekk at det har festet seg på den ene siden før du vender og steker på den andre siden.
http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2010/12/P1060962.jpg (http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2010/12/P1060962.jpg)
Er du usikker, sjekk om den er stekt, men den er stort sett det når paneringen er ferdig.
Smakte utrolig godt. Merket og at jeg ikke hadde problem med å spise fettranden på kotelettene, noe jeg normalt sett har. Den var godt panert og smakte godt. Bra og naturlig fett å få ned.
Serveres med ønskede grønnsaker.
Man trenger:
Koteletter
Egg
Baconcrisp
Parmesan
Krydder, valgfritt. (Santa Maria Chicken & Steak)
Smør
Jeg bruker alltid stavmikser med sånn hakkeboks til å knuse baconcrisp og parmesan. Blander disse to godt sammen og har ønsket krydder i. Ha det på et fat. Knus egget og mix i et annet fat.
http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2010/12/P1060956.jpg (http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2010/12/P1060956.jpg)
Dypp kotelettene først i egg og så i paneringsblandingen. Ha i stekepannen som har en del smeltet smør i seg.
http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2010/12/P1060958.jpg (http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2010/12/P1060958.jpg)
Sjekk at det har festet seg på den ene siden før du vender og steker på den andre siden.
http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2010/12/P1060962.jpg (http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2010/12/P1060962.jpg)
Er du usikker, sjekk om den er stekt, men den er stort sett det når paneringen er ferdig.
Smakte utrolig godt. Merket og at jeg ikke hadde problem med å spise fettranden på kotelettene, noe jeg normalt sett har. Den var godt panert og smakte godt. Bra og naturlig fett å få ned.
Serveres med ønskede grønnsaker.