Jannik16
04-01-11, 18:05
500 g fars fantastiske torskefilet.
1/2 rotselleri
2 persillerøtter
4 gulrøtter
1 purre
1,5 l vatn
1 pk Rømme.
1 pk fløyte.
3 fiskebuljongar utblanda i 5 dl kokande vatn.
2 ss graslauk
2 ss persille
Salt
Rens grønnsakene og skjær dei i strimlar.
Kok grønnsakene passelig møre, sil deretter iut krafta.
Legg tilsides grønnsakene.
Spe i rømme og fløyte medan du rører.
Ha i grønnsakene igjen.
Smak til med salt, graslauk og persille.
Ha i torskebitane, la dei trekkje i ca 5 minutt.
Fullstendig med bilde:
http://jannikej.blogg.no/?c=1294160499
1/2 rotselleri
2 persillerøtter
4 gulrøtter
1 purre
1,5 l vatn
1 pk Rømme.
1 pk fløyte.
3 fiskebuljongar utblanda i 5 dl kokande vatn.
2 ss graslauk
2 ss persille
Salt
Rens grønnsakene og skjær dei i strimlar.
Kok grønnsakene passelig møre, sil deretter iut krafta.
Legg tilsides grønnsakene.
Spe i rømme og fløyte medan du rører.
Ha i grønnsakene igjen.
Smak til med salt, graslauk og persille.
Ha i torskebitane, la dei trekkje i ca 5 minutt.
Fullstendig med bilde:
http://jannikej.blogg.no/?c=1294160499