View Full Version : Egg- og rekesalat


Lisbeth
05-01-11, 18:34
Oppskrift med bilder her (http://minlavkarbomat.blogspot.com/2011/01/egg-og-rekesalat.html)


Ingredienser:
1 dl creme fraiche
1 dl aioli
3 stilker vårløk
200 g reker i lake (godt avsilt)
4 egg
sitronpepper*


Fremgangsmåte:
Bland sammen creme fraiche og aioli.
Rør inn finhakket vårløk og reker.
Del eggene to ganger i eggdeleren, først på langs og så på tvers, og rør de inn.
Smak til med sitronpepper.


*Les innholdsfortegnelsen på sitronpepper-glasset. Den fra Toro (BlackBoy) inneholder bl.a sukker, mens den fra Hindu kun inneholder pepper, salt, sitronsyre, sitronaroma og sitronskall.

Tiki
07-01-11, 08:50
Såg veldig godt ut. Skal prøves.

Er generelt mere sukker i alt Black boy krydderet enn Hindu krydder (blandingskrydderne).

senorita
07-01-11, 12:20
Jeg liker ikke reker, men testa denne i går, uten rekene da, og hadde 6 egg i.. nam nam :D

Lisbeth
07-01-11, 22:05
Såg veldig godt ut. Skal prøves.

Er generelt mere sukker i alt Black boy krydderet enn Hindu krydder (blandingskrydderne).
Kjekt og vite :)

Jeg liker ikke reker, men testa denne i går, uten rekene da, og hadde 6 egg i.. nam nam :D
Du kan bruke bacon eller skinke i stedet, og krydre med f.eks peppermiks eller paprikapulver :)

senorita
07-01-11, 22:14
Jepp har planer om å prøve med skinke, men var så klart tom :D Så da ble det eggesalat og den var good :)