Jannik16
11-01-11, 21:48
KYLLINGFILET
Med bakte rotgrønnsaker & soppstuing!
2 kyllingfiletar.
3 gulrøtter.
2 pastinakkar.
2 persillerøtter.
Smør.
Olivenolje.
Salt, pepar og grillkrydder.
300 g champingjong.
1 pk fløyte.
Skjer gulrot, persillerot og pastinakk i stavar og legg alt i ei ildfast form.
Ha olivenolje og salt og pepar over og bland godt.
Bak grønnsakene i ovnen på 180 grader (varmluft) i ca 20 min til dei er gylne og møre.
Brun kyllingfiletane raskt i matolje på høg varme.
Krydre godt med grillkrydder.
Legg dei i smør i alminiumsfolie i ei ildfast form.
Bak dei i ca. 10 min på 180 grader (varmluft).
Champingjongstuing:
Skjer champingjong i skiver.
Steik i smør.
Krydre godt med grillkrydder.
Ha over fløyte og la det koke til det er ein tjukk stuing.
For fullt innlegg med bilde:
http://jannikej.blogg.no/?c=1294778794
Med bakte rotgrønnsaker & soppstuing!
2 kyllingfiletar.
3 gulrøtter.
2 pastinakkar.
2 persillerøtter.
Smør.
Olivenolje.
Salt, pepar og grillkrydder.
300 g champingjong.
1 pk fløyte.
Skjer gulrot, persillerot og pastinakk i stavar og legg alt i ei ildfast form.
Ha olivenolje og salt og pepar over og bland godt.
Bak grønnsakene i ovnen på 180 grader (varmluft) i ca 20 min til dei er gylne og møre.
Brun kyllingfiletane raskt i matolje på høg varme.
Krydre godt med grillkrydder.
Legg dei i smør i alminiumsfolie i ei ildfast form.
Bak dei i ca. 10 min på 180 grader (varmluft).
Champingjongstuing:
Skjer champingjong i skiver.
Steik i smør.
Krydre godt med grillkrydder.
Ha over fløyte og la det koke til det er ein tjukk stuing.
For fullt innlegg med bilde:
http://jannikej.blogg.no/?c=1294778794