Lissi80
21-01-11, 17:56
Ja, nå er det straks tre uker siden jeg startet med lavkarbo og det har igrunn gått veldig greit :) Jeg har ikke fulgt noen spesiell retning, men spist generell lavkarbo av oppskrifter fra forskjellige blogger og her på forumet. Hvis jeg skal gjette hvilken retning jeg har vært nærmest, så tror jeg det er en ketogen diett -men jeg har altså ikke målt ant karber eller noe sånn. Jeg bare føler at de oppskriftene jeg har fult er "ketogene" :) Den siste uken har jeg (tross at søtsuget er borte) savnet litt "kos", dvs altså en dessert etter middag e.l. Ikke hver dag selvfølgelig, men f.eks i helgen. Så denne siste uken har jeg saumfart dessert sidene her inne og jeg får jo vann i munnet av alle disse gode oppskriftene :)
Så til spm; dere som spiser litt dessert og andre lavkarbo godsaker: Når gjør dere det? Eks rett etter middag? En stund etter middag som et lite ekstra "måltid"? Og når det gjelder lapper, vafler osv som det er lavkarbovarianter av her inne; er det noe begrensninger på hvor mye dere unner dere? Eks en søndag; en vaffel, to, kanksje tre?
Jeg koser meg med en kaffe med fløte eller cocosa (eller begge deler) oppi og jeg altså, men det er litt savn etter litt mer kosemat -sånn innimellom :)
Kan jo legge til at jeg ikke er redd for å gå ut av ketose dersom jeg har vært eller er det, men jeg vil jo heller ikke overdrive inntaket av karber nå som jeg er så godt igang...
Så til spm; dere som spiser litt dessert og andre lavkarbo godsaker: Når gjør dere det? Eks rett etter middag? En stund etter middag som et lite ekstra "måltid"? Og når det gjelder lapper, vafler osv som det er lavkarbovarianter av her inne; er det noe begrensninger på hvor mye dere unner dere? Eks en søndag; en vaffel, to, kanksje tre?
Jeg koser meg med en kaffe med fløte eller cocosa (eller begge deler) oppi og jeg altså, men det er litt savn etter litt mer kosemat -sånn innimellom :)
Kan jo legge til at jeg ikke er redd for å gå ut av ketose dersom jeg har vært eller er det, men jeg vil jo heller ikke overdrive inntaket av karber nå som jeg er så godt igang...