View Full Version : Superenkel og kjempegod LCHF-pizza! Ingen spesialingredienser
I dag spiste vi en kjempegod pizza! Har lagt ut fremgangsmåte md bilder her :)
Ingredienser:
Bunn:
4 egg
120 gr naturell kremost
1,8 dl kremfløte
0,6 dl parmesan
1 ss salatkrydder
5 dl revet gulost
Fyll (valgfritt, dette brukte vi):
Hakkede tomater som tomatfyll
Champinjong
Skinke
Røkt skinke
Artisjokkhjerter på boks
Masse revet ost
Masse krydder (salt, pepper, oregano, basilikum, mer salatkrydder)
Fremgangsmåte:
Bunnen må stekes alene først. Visp sammen egg og kremost. Visp inn fløte, parmesan og krydder, og tilslutt den revne osten.
Fordel det i en langpanne med bakepapir så jevnt du får det.
Stekes i 25-30 minutter på 175 grader. La den hvile i 5 minutter før du tar på fyll så den ikke faller sammen!
Ha på hakkede tomater (hell av litt vann) og topping av eget ønske.
Stek den i 10 min på 200 grader.
Serveres med seterrømme. Velbekomme
http://www.ingridsblogg.no/?p=405361
Her er rett lenke!
http://www.ingridsblogg.no/?p=405361
Vennligst legg ut selve oppskrifta her, kan godt ha link i tillegg :)
får ikke opp noe her jeg :( bare headeren og ikke resten av innlegget..
tullemor74
23-01-11, 22:23
Får heller ikke opp noe annet enn bilde... :)
smaker det egg?! Alt smaker egg på lavkarbo.. sukk!
Linken ligger under, la inn bildelinken, det blir jo feil!
Jeg la inn bilder imellom fremgangsmåten, derfor jeg ikke skrev oppskriften her.
Jeg syns den ikke smakte egg i det hele tatt, det gjorde ikke kjæresten heller! Men husk MASSE krydder :))
Her er fremgangsmåten, men du finner den her med bilder:
http://www.ingridsblogg.no/?p=405361
Ingredienser:
Bunn:
4 egg
120 gr naturell kremost
1,8 dl kremfløte
0,6 dl parmesan
1 ss salatkrydder
5 dl revet gulost
Fyll (valgfritt, dette brukte vi):
Hakkede tomater som tomatfyll
Champinjong
Skinke
Røkt skinke
Artisjokkhjerter på boks
Masse revet ost
Masse krydder (salt, pepper, oregano, basilikum, mer salatkrydder)
Fremgangsmåte:
Bunnen må stekes alene først. Visp sammen egg og kremost. Visp inn fløte, parmesan og krydder, og tilslutt den revne osten.
Fordel det i en langpanne med bakepapir så jevnt du får det.
Stekes i 25-30 minutter på 175 grader. La den hvile i 5 minutter før du tar på fyll så den ikke faller sammen!
Ha på hakkede tomater (hell av litt vann) og topping av eget ønske.
Stek den i 10 min på 200 grader.
Serveres med seterrømme. Velbekomme http://www.ingridsblogg.no/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif
fikk ikke til bloggen din i Chromeleseren min men linken funket fint i IE :) Så da fikk jeg sett.. fin blogg! :)
smaker det egg?! Alt smaker egg på lavkarbo.. sukk!
Prøv den tynne pizzabunnen til Lisbeth. Den er det ikke egg i, og den er kjempegod :)
tullemor74
23-01-11, 23:35
Takker for oppskrift :) Må prøves en dag :)
petite fleur
24-01-11, 13:06
Den så god ut, må prøves :-) Jeg prøvde å lage pizzabunn med squash for en tid tilbake, og det var ikke det beste jeg har smakt. Det gikk ned, men dog....Håper denne er litt sprøere og bedre :-)
Så du hadde fått kommentar (på selve bloggen din) om at folk var rare som brukte seterrømme til pizza og foreslo fullkornswrap som pizzabunn :-) Men vedkommende visste kanskje ikke helt hva LCHF er for noe rart :-)
Hehe, nei.. han er veldig for et SUNT kosthold, og ikke så fan av LCHF, men vi får se! Kjæresten min har gått ned 1,8 kg denne uka, det er 2,8 kg på to uker, hihi :) Jeg skal veie meg i morgen tidlig, SUPERSPENT!!
Åh, dette høres godt ut, skal prøves ut :)
Nam, det blir middag en dag i uken!
Pizza :hearts:
LilleElise
26-01-11, 14:48
Denne var kjempegod :)
Tusen takk for oppskrift :)
Den så genialt enkel ut. Åååh jeg vil bli frisk igjen så jeg kan prøve ut den!!
Jeanetterakett
12-04-14, 22:16
Min første lavkarbopizza! Kjempegod!!! Tusen takk :-)
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.