View Full Version : Frokostbrød/boller


Gerd
24-01-11, 20:26
Frokostbrød
(inspirert av hamburgerbrøda til marjusen)

1 dl sesamfrø – grovmales
0,5 dl linfrø
1,5 dl revet ost
3 medium egg
1 ss fiberhusk
0,5 ts salt

Kjør sesamfrø og lifrø til en grov masse
Rør inn fiberhusk og salt
Tilsett egg og revet ost.
Rør godt til en tykk

- Ev. sesamfrø til strø

-Formes til boller og setter på papirkledd plate

Stekes midt i ovnen ca 15-20 min på 180 grader

Dette blir 6-9 stk, alt etter hvor store du vil ha de.
Hele røra/deigen kom ut med ca. 5 karber :)


http://forum.lavkarbo.no/picture.php?pictureid=2690&albumid=327&dl=1295896835&thumb=1 (http://forum.lavkarbo.no/album.php?albumid=327&pictureid=2690)

Señora
24-01-11, 20:51
Spennende, nå står disse i ovnen og jeg gleder meg til å smake.

Señora
24-01-11, 21:26
Jeg slukte den med deilig Kviteseidsmør og hvitost. De var kjempegode!

Gerd
24-01-11, 21:27
Ja ikke sant :D

Jeg fikk "flashback" om sene søndagsfrokoster med ferske rundstykker :D

Benzo
24-01-11, 21:40
Blir de svampete inni?

Gerd
24-01-11, 21:40
Nei :)

Benzo
24-01-11, 21:43
Ah, da skal de prøves!

Bøtt
24-01-11, 21:45
Abbonerer på denne,disse skal testes ut i morgen:)

2011-slank?
24-01-11, 22:37
Er det mye karb i bollene?
Såg soo godt ut:)

marjusen
25-01-11, 00:05
Oj, disse så virkelig gode ut:D Dette blir frokost i morra. Med kokte egg på. Nam nam.

marjusen
25-01-11, 00:08
Er det mye karb i bollene?
Såg soo godt ut:)

Blir ca 5 KH i hele røra. Altså fra 0,5 kh pr stk til 1 kh pr stk.

2011-slank?
25-01-11, 08:26
Blir ca 5 KH i hele røra. Altså fra 0,5 kh pr stk til 1 kh pr stk.
Takk for svar:)
De skal eg lage i dag:)

Gerd
25-01-11, 08:38
Blir ca 5 KH i hele røra. Altså fra 0,5 kh pr stk til 1 kh pr stk.
Thanks ;) Ble så ivrig da jeg laga de at jeg glemte vekta :p

Tiki
25-01-11, 10:54
Disse skal definnitivt prøves :-) Såg virkelig ut som rundstykker dette.

2011-slank?
25-01-11, 15:18
MMMMMMMMMMMMMMMM. Dei var kjempegode:D
Ingen egg smak eller svampete som noen sier:)bare gooode.
Til dere som har vært i gamet lenge, vil brøderstattere som disse bollene vere en vektbrems?

Gerd
25-01-11, 15:19
Disse skal definnitivt prøves :-) Såg virkelig ut som rundstykker dette.

Ja, anbefaler virkelig :D

MMMMMMMMMMMMMMMM. Dei var kjempegode:D
Ingen egg smak eller svampete som noen sier:)bare gooode.
Til dere som har vært i gamet lenge, vil brøderstattere som disse bollene vere en vektbrems?


Det kan være det for noen. Men det må man bare prøve seg frem med :ja:

marjusen
25-01-11, 15:23
Lagde disse i dag jeg også. Dem er veldig gode. Selv om jeg synes nok sesamfrø kan gi en litt besk ettersmak, men som blir borte med litt pålegg på. Men kjenner jeg går og smågulper litt sesamfrø enda. hehe

2011-slank?
25-01-11, 15:23
Ja, anbefaler virkelig :D




Det kan være det for noen. Men det må man bare prøve seg frem med :ja:
Takk for svar:) Da er det bare å teste ut litt:)

2011-slank?
25-01-11, 15:56
Blir ca 5 KH i hele røra. Altså fra 0,5 kh pr stk til 1 kh pr stk.
Uææ.
Ser på mine linfrø der står det 18 gr k.h og på sesamfrø 9 gr k.h (pr 100gr)

Eg laget dobbel oppskrift mao 100gr s.frø og 50 gr l.frø da. Da blir det 18 gr k.h kun i frø so kjem eggene på til sammen 5.
Hm da blir det visst 23gr k.h i mine 16 boller som igjen blir til 1,4gr k.h pr stk.
Kva slags produkt har du brukt når du får 5 k,h på heile røra:confused:når eg får 11,5:eek:

Gerd
25-01-11, 16:20
Linfrø går rett gjennom kroppen, ufordøyd. 0 karber.
Sesamfrø u/skall 4.5 karber http://www.matvareguiden.no/sokemaskin.asp?search=sesamfr%F8&type=matvare

Zelia
25-01-11, 19:07
Disse var utrolig gode:D takk for oppskrift!

trio
25-01-11, 19:47
Det gikk fint å bytte sesamfrø med kruskakli

Gerd
25-01-11, 19:49
Det gikk fint å bytte sesamfrø med kruskakli

Helt sikkert. Har andre slike oppskrifter med bl.anna kruskakli.

Men da blir det annen smak, og mye mer karber :)

Jabba
25-01-11, 20:20
Kan sesamfrøa grovmales m stavmixer?

Gerd
25-01-11, 20:23
Kan sesamfrøa grovmales m stavmixer?

Jeg bruker blender/ hakker.... 'Kan også bruke selve stavmixeren. Men ta da litt og litt... (Jeg prøvde en gang å male gaaanske mye linfrø på en gang, og da tok stavixeren nesten fyr :o)

annex
26-01-11, 03:21
Eg laget dobbel oppskrift mao 100gr s.frø og 50 gr l.frø da. Da blir det 18 gr k.h kun i frø so kjem eggene på til sammen 5.

.
Spørsmål: Jeg har begynt å regne egg som ca 0,2 til 0,3 karber pr stk nå, er det riktig ?
Og vet noen om det er noen forskjell i karber på hele og malte sesamfrø?

Gerd
26-01-11, 07:03
.
Spørsmål: Jeg har begynt å regne egg som ca 0,2 til 0,3 karber pr stk nå, er det riktig ?
Og vet noen om det er noen forskjell i karber på hele og malte sesamfrø?

Egg har 0,3 gram karbohydrater pr 100g. http://www.matvareguiden.no/matvare4698.asp (1 medium egg veier 50-55gram)

Sesamfrø har forskjellig karber, om de er med eller uten skall:
http://www.matvareguiden.no/sokemaskin.asp?search=sesamfr%F8&type=matvare

Lissi80
26-01-11, 08:32
Takk for oppskrift :) Jeg skal på kurs til helgen, så disse skal definitivt bakes og være min lunsj :)

Nei, nå!
26-01-11, 13:52
Disse var gode og raske/enkle å lage. Men jeg hadde glemt at magen min ikke setter pris på linfrø...:rolleyes: Hehe. Tusen takk til alle snille "oppskriftsforskere" som deler!! :)

LilleMill
26-01-11, 16:14
Kjempegode :) Er jo nesten som helt vanlige rundstykker :D

Jeg fikk 6 stykker. Neste gang tar jeg bittelitt bakepulver i også, så kanskje de blir litt høyere :)

Caramella
26-01-11, 19:21
Abbonerer på denne,disse skal testes ut i morgen:)

Hvordan abonnerer man? Disse må prøves, og hadde vært lettere å finne igjen hvis jeg kjente denne funksjonen :)

Bøtt
26-01-11, 21:03
Når du har skrevet et innlegg her nå ligger det på siden din på kontrollpanelet ditt:)Eller vist ikke du skriver så kan du trykke øverst til høyre på abboner på denne tråden der hvor det står trådverktøy.
Håper jeg forklarte meg greit ikke min sterkeste side:D

Benzo
26-01-11, 21:29
Pokker, jeg har ikke fiberhusk. Lurer på hvordan det blir å erstatte det med soyamel. Ka du tru, Gerd?

Gerd
26-01-11, 21:31
Pokker, jeg har ikke fiberhusk. Lurer på hvordan det blir å erstatte det med soyamel. Ka du tru, Gerd?

Tja, njæææ..... det vet jeg faktisk ikke. Syns ikke bakverk med soya blir noe særlig....
Men du kan jo prøve....De vil jo bli stekt...
Men jeg vet ikke hvor mye du skal ha i .......

Benzo
26-01-11, 21:34
Nei, det var det. Fiberhusk sveller jo en del. Æsj, får prøve meg frem.

MaritR
27-01-11, 09:36
Tilførte 0,5 dl solsikkefrø i tillegg til de andre ingredinsene :Djeg da...ble fillern så gode...har blitt min favoritt lunch disse rundstykkene

Gerd
27-01-11, 10:42
Kan nok varieres mye :ja:

Men husk, da blir det mer karber ;) Solsikkefrø har ganske mye karber :ja:

Benzo
27-01-11, 15:43
Nå står bollene i ovnen, men for å få seks stykker måtte jeg lage dem ganske så små, håper de hever litt.

Gerd
27-01-11, 15:45
De hever ikke noe særlig. :)

men de er mektige, så de trenger ikke være så store :)

marjusen
27-01-11, 15:46
kan jo event slenge i litt bakepulver, så hever dem litt

Kanutten
27-01-11, 15:52
Hva med å hive oppi litt gluten og en liten dæsj med gjær?? Da hever de godt!

Benzo
27-01-11, 15:55
Jeg slang oppi litt bakepulver, gluten hadde jeg ikke. Vi får se, det lukter i hvert fall godt. :)

marjusen
27-01-11, 16:19
Hva med å hive oppi litt gluten og en liten dæsj med gjær?? Da hever de godt!

Kan nok fungere det også ja. Da blir deigen litt mer elastisk også.

marjusen
27-01-11, 16:27
*Fjerner denne da dette blir en annen oppskrift*

annex
27-01-11, 16:28
Sesamfrø har forskjellig karber, om de er med eller uten skall:
http://www.matvareguiden.no/sokemaskin.asp?search=sesamfr%F8&type=matvare
.
Takk for oppklaring, Gerd!
Var ikke obs på forskjellen mellom sesamfrø med og uten skall, ser at jeg har kjøpt de med skall og mest karber.
Nå skal jeg unngå den tabben i fremtiden! --:)--

Gerd
27-01-11, 16:30
.
Takk for oppklaring, Gerd!
Var ikke obs på forskjellen mellom sesamfrø med og uten skall, ser at jeg har kjøpt de med skall og mest karber.
Nå skal jeg unngå den tabben i fremtiden! --:)--

Ja, det er lett å gå i slike småfeller :ja:

Gerd
27-01-11, 16:32
Kunne feks prøvd noe slikt som dette:

1 dl sesamfrø – grovmales
2 ss soyamel spielberger
2 ss glutenmel
1 ss fiberhusk
2 medium egg
1/4 fersk gjær
0,5 dl fingervarmt vann
1,5 dl revet ost
0,5 ts salt

Bland det tørre og rør inn i det våte til slutt. Lag boller og strø over litt sesam. Stek på 175 grader i 20 min

Men da blir det en heeelt annen oppskrift enn den som jeg har lagt ut. :ja:

LilleElise
27-01-11, 22:24
Disse ble kjempegode! :) 1000 takk for oppskrift Gerd :)

Kanutten
27-01-11, 22:54
Men da blir det en heeelt annen oppskrift enn den som jeg har lagt ut. :ja:

Men fremdeles inspirert av Marjusen. :ja: Skal prøve denne jeg!

Gerd
27-01-11, 22:55
Men fremdeles inspirert av Marjusen. :ja: Skal prøve denne jeg!

Skal ikke nekte deg det da :lol:

Gerd
27-01-11, 22:56
Disse ble kjempegode! :) 1000 takk for oppskrift Gerd :)

:D

Greit med noe som er enkelt å lage uten all slags spesielle ingredienser.:ja:

Og som smaker godt :D

Tiki
28-01-11, 08:37
Gleder meg allerede til ferske rundstykker til lørdagsfrokosten i MORGEN, men får vente til da. :)

Tiki
29-01-11, 11:28
Tusent takk for deilig frokost i dag ;) Rundstykkene stod til forventningene.
Eneste forskjellen jeg gjorde var å ha i littegrann mere linfrø, og noen linfrø som ikke var knust.

marjusen
30-01-11, 10:14
Jeg fikk 4 ganske store frokostboller av denne oppskriften Gerd.
Hvis du sku halvert denne oppskriften, hvordan gjør man det?

Blir litt vanskelig kanskje?

Gerd
30-01-11, 11:12
Jeg fikk 4 ganske store frokostboller av denne oppskriften Gerd.
Hvis du sku halvert denne oppskriften, hvordan gjør man det?

Blir litt vanskelig kanskje?

Halvert?

Bare bruke halvparten av ingrediensene det. :ja:
og 2 små egg...

otika
30-01-11, 11:16
Disse står i ovnen nå :p Gleder meg til skikkelig søndags frokost..

Du redder meg gang på gang Gerd :love:

marjusen
30-01-11, 11:18
Halvert?

Bare bruke halvparten av ingrediensene det. :ja:
og 2 små egg...

Hehe, var dessa egga jeg tenkte på ja. Men kan jo seff ta 2 små i stede for 3 medium;)

swimzy
30-01-11, 11:35
Åhh, disse hørtes gode ut:)

Gerd
30-01-11, 11:38
:ja:

Akkurat inntatt med hjemmelaget peanøttsmør :sikle:

marjusen
30-01-11, 11:50
Mmmm, mine står i ovnen nå. Skal ha på leverpostei jeg. Det er så digg.
Glad finnsbråthen har gullpostei uten karbs:D

otika
30-01-11, 11:51
Supergooooode :D til og med mine super kresne små gutter elsket dem og mor må på kjøkkenet å lage flere ...hvordan er disse å fryse ?

Gerd
30-01-11, 11:55
Helt fine å fryse.

Jeg tinte de litt i microen :ja:

marjusen
30-01-11, 12:10
Det beste er jo at dem er så suupre enkle å lage. Tar jo bare noen få minutt å slenge dem sammen med stavmiksern. Steker dem og voila, ferske varme rundstykker som virkelig smaker deeeilig:D

otika
30-01-11, 12:18
Det beste er jo at dem er så suupre enkle å lage. Tar jo bare noen få minutt å slenge dem sammen med stavmiksern. Steker dem og voila, ferske varme rundstykker som virkelig smaker deeeilig:D
Bare rørte dem sammen med en skje jeg :D men lurer på om jeg må kjøpe meg høner snart hahaha

marjusen
30-01-11, 12:25
Bare rørte dem sammen med en skje jeg :D men lurer på om jeg må kjøpe meg høner snart hahaha

Funker fett det også ja. Går veldig mye egg her også;)

otika
30-01-11, 12:30
Funker fett det også ja. Går veldig mye egg her også;)
Kjøper 4 brett i Sverige den 20 hver mnd og er allerede på 3 brettet :eek: Varierer litt hvor mye jeg bruker ,men dere kommer med så mange gode oppskrifter jeg må teste ....Men helsa er viktigere enn høna,så da får jeg bare hamstre (selv om gubben syns det er litt pinlig når jeg fyller vogna)

Svima
30-01-11, 22:45
Jeg lagde disse i går kveld.
Supre ferske, og like bra til frokost i dag.
Supert:)

Señora
31-01-11, 08:56
Jeg frisket opp et rundstykke i brødristeren fordi den hadde ligget noen dager i kjøleskapet. Det gikk kjempefint og smakte nesten nybakt.

Tunrida
01-02-11, 00:40
Høres kjempe godt ut. Må testes! :)

MaritR
01-02-11, 07:20
De har blitt min favoritt til både frokost og lunch. Tenkte jeg skulle lage noen i kveld med sprøstekt bacon og ost på toppen...nammmmm

Bøtt
01-02-11, 09:05
Helt, enig !Disse var kjempegode og ikke minst enkle å lage uten masse dill dall oppi:D

marjusen
01-02-11, 10:12
De har blitt min favoritt til både frokost og lunch. Tenkte jeg skulle lage noen i kveld med sprøstekt bacon og ost på toppen...nammmmm

aah, det hørtes heerlig ut. *Slafs*

smili
05-02-11, 14:13
Har disse i ovnen. Tror de blir gode med smør og leverpostei. Gleder meg.

Svima
05-02-11, 15:20
Ja, disse er toppers.:)
Jeg bruker de også både til frokost og lunsj, men kan for mye bli en partystopper?
Eller lønner det seg å variere litt?
(mener jeg har lest at frø kan bli partystopper, men jeg leser mye rart)

marjusen
05-02-11, 15:37
Frø kan være en partystopper ja, men er veldig individuelt.
Kan værtfall være en ide og spise så fettrikt pålegg som mulig. Er jo litt ost i disse, men dog.

madrugada
13-02-11, 12:43
Jeg er ny på fullstendig lavkarbo så med fare for å virke totalt uvitende. Hva mener dere med "partystopper"?

Jeg sliter med forstoppelse. Har opplevd at sesamfrø i salat har vært til hjelp. Betyr partystopper at man faktisk får fart på renovasjonsanlegget (les tarmene)?

marjusen
13-02-11, 18:52
Jeg er ny på fullstendig lavkarbo så med fare for å virke totalt uvitende. Hva mener dere med "partystopper"?

Jeg sliter med forstoppelse. Har opplevd at sesamfrø i salat har vært til hjelp. Betyr partystopper at man faktisk får fart på renovasjonsanlegget (les tarmene)?

Partystopper betyr vektnedgangstopp. Hehe, altså det er mange som slutter å gå ned i vekt om dem spiser noen varer som feks frø eller kunstig søtning.

Det er også noen som går ned, men når ett platå og da event må kutte ut noe en stund for å gå videre nedover.

Heidi M
13-02-11, 20:12
Takk for at du deler så mange flotte oppskrifter Gerd, mye inspirasjon å finne i alle dine bidrag her inne! Frokostbollene dine skal jeg absolutt forsøke meg på en dag, ser veldig gode ut.

Svima
13-02-11, 20:50
Anbefales på det varmeste.:)
Kjempegode og super enkle.:)

Sjokoholiker
15-02-11, 21:46
dette var jo en superenkel oppskrift, meen de smakte litt for mye omelett for meg... takler ikke omelett for tia. er det noe jeg kunne byttet ut litt, feks ett egg med en dæsj creme fraiche skal tro??:)

Supah
16-02-11, 11:17
Jeg satt her og lurte på hva jeg skulle ha til frokost... Det tok meg ca 2 minutter. Denne lå på toppen av siden, og jeg har alle ingrediensene, så da går jeg rett til kjøkkenet for å lage det!!

Supah
16-02-11, 11:53
Nå står de i ovnene, og jeg gleder meg kjempemasse til frokost! :hearts: :sikle:

madrugada
17-02-11, 22:17
Partystopper betyr vektnedgangstopp. Hehe, altså det er mange som slutter å gå ned i vekt om dem spiser noen varer som feks frø eller kunstig søtning.

Det er også noen som går ned, men når ett platå og da event må kutte ut noe en stund for å gå videre nedover.

Takk for svar. :)

madrugada
17-02-11, 22:21
dette var jo en superenkel oppskrift, meen de smakte litt for mye omelett for meg... takler ikke omelett for tia. er det noe jeg kunne byttet ut litt, feks ett egg med en dæsj creme fraiche skal tro??:)


Ble litt mye eggesmak ja. Tenkte å prøve med rykende ferske egg, rett fra høna liksom, som jeg er så heldig å få tak i. Men vil forsøke å bytte ut to av eggene med noe annet. men superenkel å lage. Skikkelig moro. :)

prøvermegfram
19-02-11, 19:15
Disse må jeg prøve... Sist jeg bakte lavkarbo brød smakte det bare fuglefrø, men denne ser jo ut til å ikke ha alt for mye frø oppi :) Tror jeg må bake den ikveld allerede...

Pøsh
19-02-11, 19:17
Jeg synes ikke disse smaker egg i det hele tatt. Sist jeg laget tok jeg en liten dæsj creme fraiche oppi, da ble de litt saftigere. Veldig gode!

TrineG
07-03-11, 10:23
Lagde disse nå og de er helt nydelig. Takk for oppskrift ! smakte rundstykker. Spiste den varm med smør og ost på, Mmmmm, nesten synd jeg ble mett av en;) Kommer til og lage disse ofte, kjempe enkelt !

hvordan skal de oppbevares ?

Pøsh
07-03-11, 11:42
Jeg tar de i fryseren og tiner i brødristeren.

Bonitta
15-04-11, 23:42
Disse var kjempegode, men hva er vitsen med å grovmale sesamfrøene?? De er så små, så jeg ser ikke vitsen.
Jeg lagde dem i allefall uten å male noe som helst, og de var gode!

Perleblomsten
22-04-11, 00:31
Skal prøves, takk for oppskrift:p

monja
22-04-11, 08:11
Har akkurat spist disse til frokost, rykende varme med ost på. Nammenam sier jeg bare :sikle: Tusen takk for fin oppskrift.

Saphire
22-04-11, 12:11
Jeg følte overhode ikke for omelett i dag, så da testet jeg ut disse. Men jeg tok en teskje med creme frechs i og litt bakepulver, og jeg tok de i store muffinsformer. De ble utrolig gode, overhode ingen eggsmak, ble mett på 1.5 stk. Men jeg fikk regnet ut at de var 2 g karbohydrater pr stk. Som pålegg tok jeg skinke på en, vossafår på en, og yoghurtnaturell som var tilsatt bringebær i (som var kjørt i mixer).
Utrolig godt og så lettvindt. Disse blir med meg på nattvakt i natt altså!!

Pøsh
23-04-11, 20:40
Noen som har prøvd å tilsette mandelmel i disse?

Trixie
24-04-11, 18:22
Smaker det ost av disse? Jeg liker ikke ost så hva kan jeg bytte ut med? :)

Mila
09-05-11, 19:32
Disse var ubeskrivelig gode! :) Takk for oppskrift Gerd! :D

Imse
09-05-11, 22:41
Abbonere på denne tråden, må nesten prøve disse i morgen, for vi går ikke tom for egg med det første... Jeg har nemlig 14 høner som forsyner både oss og familiene våre med egg:D Og jeg klarer ikke å spise så mange egg om dagen.

marjusen
10-05-11, 07:44
Abbonere på denne tråden, må nesten prøve disse i morgen, for vi går ikke tom for egg med det første... Jeg har nemlig 14 høner som forsyner både oss og familiene våre med egg:D Og jeg klarer ikke å spise så mange egg om dagen.

send til meg i posten. Hihi

Imse
10-05-11, 09:27
send til meg i posten. Hihi
Nå vet ikke jeg hvor du bor på Gjøvik, men det er flere i Elverum som har hagehøns:D
Det holder med 4-5 høns og ingen hane. Hønsa bor fint i et dukkestue hører jeg folk si og jeg har sette flere dukkestuehønseri.. Selv bor vi på småbruk da. Men høns er verdens letteste dyr å holde; litt kraftfòr og vann, litt rotfrukter i vintertiden( for kos også fordi det er rasende morsom å se 20 høner gå løs på ei kålrot), flis på gulvet, vagler til å sove på og fra uti mars til slutten av oktober går de ute halve døgnet og finner seg mat sjøl( øh, gjerder kan være lurt, naboen 500m unna ringte her en dag og lurte på om vi mangle ei brun høne)

Dog kommer 4 av hønene mine fra en i Elverum som fikk klager fra naboene( naboene bor litt vel tett på)...

trultemamma
14-08-11, 21:27
Disse her er fantastiske, har prøvd ut emd creme fraiche, kruskakli, cocosa og solsikkekjerner. Anbefales!!

swimzy
17-08-11, 18:43
må prøves :)

Señora
19-08-11, 07:27
Jeg laget dem uten å knuse linfrø/sesamfrø :lat: og det ble knallgode allikevel.

Luggetuppen
16-09-11, 21:14
Det er tredje gang jeg lager disse nå. Kjempegode!! Denne gangen har jeg laget firedobbel oppskrift. Jeg fryser dem ned og hiver bare ett i mikroen hvis jeg trenger mat i en fart.

Bravo
12-10-11, 15:11
Disse er bare så gode! Jeg bruker denne oppskriften, legger til litt bakepulver bare. Min favoritt for tiden, så tusen takk, Gerd!

Camilla Knudsen
20-10-11, 19:39
Jeg er helt ny på dette, og har så og si nesten aldri bakt noe :-) Men disse var utrolig gode. Jeg ser for meg at dette kan bli redningen for de dagene jeg virkelig savner brød og rundstykker! Anbefaler absolutt!

Imse
03-10-12, 11:41
Synes denne oppskriften og tråden trenger å dyttes opp. Innimellom er det greit med noen påleggsholdere. Og disse er superenkle å lage. Om man bruker hakkebollen/blenderen til stavmikseren, så kan man rive osten i den, mye enklere og mindre oppvask.

Karrbis
16-01-13, 21:45
Disse er kjempegode :)

Jeg barer lurer på karboinnhold i linfrø - de tas som sagt ikke opp i kroppen, så det spiller ikke noen rolle...gjelder det også når de er knuste?

skogsmusa
29-01-13, 13:28
Takk for oppskrift.

Er hjemme fra jobb da jeg ikke er helt i form. Hadde ikke lyst på min vanlige lunch, som er salat. Søkte litt på nettet, og kom over denne deilige oppskriften. Hadde heldigvis alle ingrediensene i hus. Nå har jeg brukt alle mine krefter på å bake disse, og de var virkelig vært strevet. Har kost meg med 2 stk rundstykker med smør, ost, servelat, agurk og paprika.

Nå skal jeg krype under dyna og se om jeg snart blir frisk igjen.

Takk Gerd, you make my day!

Ktotheaia
24-07-13, 21:58
Helt genialt brød. Jeg har tatt noen solsikkefrø i tillegg når jeg føler for å ha litt ekstra motstand. Har fått med meg hele familien nå på lavkarbo, og da er dette så lettvindt å smekke sammen.

Serverte også dette til 17 mai frokost til folk som ikke gikk på lavkarbo, de syns dette var MEGA godt.


Takk for en god oppskrift

Shadow
03-06-15, 13:12
Rett ut av ovnen smakte det i alle fall godt.
Jeg lagde bare av 2 egg og slumpet litt oppi med mengdene ellers.
Deilig lunsj på meg i dag :-)