View Full Version : Baconcrisp alla nachos


Makronella
25-01-11, 09:24
Jeg kjøpte en ny pose bacon crisp eller baconsnacks alt etter hvilket merke. Jeg pleier prøve ha en pose i skapet til panering og slikt - av en eller annen grunn har den tendesns til fosvinne -og jeg mistenker sterk noen hankjønn i å stå bak det ;)

Uansett -da jeg kom hjem med posen ser jeg det står et tips på den -om å varme den opp i ovn, og jeg får en ide......Hva med ha den sammen m kjøttdeig og ost og lage nachos-variant.

http://2.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TT3QdiBu8iI/AAAAAAAAEHI/1ELWnCUnhlk/s400/DSCF0660.JPG (http://2.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TT3QdiBu8iI/AAAAAAAAEHI/1ELWnCUnhlk/s1600/DSCF0660.JPG)

1 pakke kjøttdeig stekes. Ha i oppkuttet purre og paprika, 1 ts spisskum 1 knivodd hver av chilipulver og hvitløkpulver og 1 ts paprikapulver.

http://4.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TT3eJ2F0n5I/AAAAAAAAEHo/9bb0Ogo16Fo/s400/DSCF0661.JPG (http://4.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TT3eJ2F0n5I/AAAAAAAAEHo/9bb0Ogo16Fo/s1600/DSCF0661.JPG)

En ildfast form smøres i bunnen med philadelphia ost og baconsnack over før kjøttdeig legges oppå der igjen - baconsnack på toppen igjen -før det hele dekkes med revet ost.

http://1.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TT3eQF8BY0I/AAAAAAAAEHs/10ZEbqU4c_A/s400/DSCF0662.JPG (http://1.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TT3eQF8BY0I/AAAAAAAAEHs/10ZEbqU4c_A/s1600/DSCF0662.JPG)
http://4.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TT3ebCYZbfI/AAAAAAAAEH4/eGbW9dOEJoo/s400/DSCF0663.JPG (http://4.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TT3ebCYZbfI/AAAAAAAAEH4/eGbW9dOEJoo/s1600/DSCF0663.JPG)
http://1.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TT3eXM0MDvI/AAAAAAAAEH0/eV0Nlq1Xs_0/s400/DSCF0666.JPG (http://1.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TT3eXM0MDvI/AAAAAAAAEH0/eV0Nlq1Xs_0/s1600/DSCF0666.JPG)

La det hele få 15 -20 min ved 200 grader i ovnen - til osten er smeltet og lett gylden.

http://3.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TT3emKLYWnI/AAAAAAAAEIE/iSqdwljrpUM/s400/DSCF0667.JPG (http://3.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TT3emKLYWnI/AAAAAAAAEIE/iSqdwljrpUM/s1600/DSCF0667.JPG)

Server med salsa og guacomole

http://2.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TT3ept9CFsI/AAAAAAAAEII/pxYQPxrvIaM/s400/DSCF0668.JPG (http://2.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TT3ept9CFsI/AAAAAAAAEII/pxYQPxrvIaM/s1600/DSCF0668.JPG)

Retten er skikkelig god - knaser av baconsnacken, men jeg finner fort ut at jeg neste gang vil droppe det nederste laget med baconsnack -det blir litt seigt. Er nok og lurt å luke ut de bitene som i utgangspunktet er harde -pleier være noen av de i en slik pose.

Dag 2 oppdatering : Hadde en rest av dette til frokost - baconsnacken egner seg dårlig til gjenoppvarming -I dag var alle bitene seige, men resten smakte godt og bitene var lett å plukke ut

AntoniaM
25-01-11, 12:43
Jeg hadde en variant av denne i går. Brukte imidlertid revet blomkål (jukseris) m/litt olje, salt og pepper i bunnen og hadde også i et lag med løk/sjampinjong mellom blomkålen og kjøttdeigen.

Baconcrispen egner seg best som "topping", ja og den blir heller ikke særlig god etter oppvarming i mikro'en dagen derpå.

Fluffy79
26-01-11, 18:06
Det der MÅ jeg bare prøve :D Tusen takk for tips :)

todda
26-01-11, 20:24
Denne skal prøves på lørdag ja, nam nam.. :)

crystall
26-01-11, 20:38
Noe a la dette hadde vi også for en stund siden, kjempegod helgemat! :D
Var litt skeptisk til sambos forslag til å begynne med, men det var jo helt supert!

Benzo
26-01-11, 21:32
Jeg pleier å lage noe tilsvarende, men har ikke smøreost i bunnen, mine chips blir ikke seige.

Bøtt
26-01-11, 21:32
:)Smart:D
Dette må da prøves en gang:)

Kanskje
16-04-11, 20:51
Hva er denne bacon greien laget av? Svor?

frøken
16-04-11, 20:56
Hva er denne bacon greien laget av? Svor?

jepp:)