Makronella
25-01-11, 09:24
Jeg kjøpte en ny pose bacon crisp eller baconsnacks alt etter hvilket merke. Jeg pleier prøve ha en pose i skapet til panering og slikt - av en eller annen grunn har den tendesns til fosvinne -og jeg mistenker sterk noen hankjønn i å stå bak det ;)
Uansett -da jeg kom hjem med posen ser jeg det står et tips på den -om å varme den opp i ovn, og jeg får en ide......Hva med ha den sammen m kjøttdeig og ost og lage nachos-variant.
http://2.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TT3QdiBu8iI/AAAAAAAAEHI/1ELWnCUnhlk/s400/DSCF0660.JPG (http://2.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TT3QdiBu8iI/AAAAAAAAEHI/1ELWnCUnhlk/s1600/DSCF0660.JPG)
1 pakke kjøttdeig stekes. Ha i oppkuttet purre og paprika, 1 ts spisskum 1 knivodd hver av chilipulver og hvitløkpulver og 1 ts paprikapulver.
http://4.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TT3eJ2F0n5I/AAAAAAAAEHo/9bb0Ogo16Fo/s400/DSCF0661.JPG (http://4.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TT3eJ2F0n5I/AAAAAAAAEHo/9bb0Ogo16Fo/s1600/DSCF0661.JPG)
En ildfast form smøres i bunnen med philadelphia ost og baconsnack over før kjøttdeig legges oppå der igjen - baconsnack på toppen igjen -før det hele dekkes med revet ost.
http://1.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TT3eQF8BY0I/AAAAAAAAEHs/10ZEbqU4c_A/s400/DSCF0662.JPG (http://1.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TT3eQF8BY0I/AAAAAAAAEHs/10ZEbqU4c_A/s1600/DSCF0662.JPG)
http://4.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TT3ebCYZbfI/AAAAAAAAEH4/eGbW9dOEJoo/s400/DSCF0663.JPG (http://4.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TT3ebCYZbfI/AAAAAAAAEH4/eGbW9dOEJoo/s1600/DSCF0663.JPG)
http://1.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TT3eXM0MDvI/AAAAAAAAEH0/eV0Nlq1Xs_0/s400/DSCF0666.JPG (http://1.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TT3eXM0MDvI/AAAAAAAAEH0/eV0Nlq1Xs_0/s1600/DSCF0666.JPG)
La det hele få 15 -20 min ved 200 grader i ovnen - til osten er smeltet og lett gylden.
http://3.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TT3emKLYWnI/AAAAAAAAEIE/iSqdwljrpUM/s400/DSCF0667.JPG (http://3.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TT3emKLYWnI/AAAAAAAAEIE/iSqdwljrpUM/s1600/DSCF0667.JPG)
Server med salsa og guacomole
http://2.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TT3ept9CFsI/AAAAAAAAEII/pxYQPxrvIaM/s400/DSCF0668.JPG (http://2.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TT3ept9CFsI/AAAAAAAAEII/pxYQPxrvIaM/s1600/DSCF0668.JPG)
Retten er skikkelig god - knaser av baconsnacken, men jeg finner fort ut at jeg neste gang vil droppe det nederste laget med baconsnack -det blir litt seigt. Er nok og lurt å luke ut de bitene som i utgangspunktet er harde -pleier være noen av de i en slik pose.
Dag 2 oppdatering : Hadde en rest av dette til frokost - baconsnacken egner seg dårlig til gjenoppvarming -I dag var alle bitene seige, men resten smakte godt og bitene var lett å plukke ut
Uansett -da jeg kom hjem med posen ser jeg det står et tips på den -om å varme den opp i ovn, og jeg får en ide......Hva med ha den sammen m kjøttdeig og ost og lage nachos-variant.
http://2.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TT3QdiBu8iI/AAAAAAAAEHI/1ELWnCUnhlk/s400/DSCF0660.JPG (http://2.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TT3QdiBu8iI/AAAAAAAAEHI/1ELWnCUnhlk/s1600/DSCF0660.JPG)
1 pakke kjøttdeig stekes. Ha i oppkuttet purre og paprika, 1 ts spisskum 1 knivodd hver av chilipulver og hvitløkpulver og 1 ts paprikapulver.
http://4.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TT3eJ2F0n5I/AAAAAAAAEHo/9bb0Ogo16Fo/s400/DSCF0661.JPG (http://4.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TT3eJ2F0n5I/AAAAAAAAEHo/9bb0Ogo16Fo/s1600/DSCF0661.JPG)
En ildfast form smøres i bunnen med philadelphia ost og baconsnack over før kjøttdeig legges oppå der igjen - baconsnack på toppen igjen -før det hele dekkes med revet ost.
http://1.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TT3eQF8BY0I/AAAAAAAAEHs/10ZEbqU4c_A/s400/DSCF0662.JPG (http://1.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TT3eQF8BY0I/AAAAAAAAEHs/10ZEbqU4c_A/s1600/DSCF0662.JPG)
http://4.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TT3ebCYZbfI/AAAAAAAAEH4/eGbW9dOEJoo/s400/DSCF0663.JPG (http://4.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TT3ebCYZbfI/AAAAAAAAEH4/eGbW9dOEJoo/s1600/DSCF0663.JPG)
http://1.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TT3eXM0MDvI/AAAAAAAAEH0/eV0Nlq1Xs_0/s400/DSCF0666.JPG (http://1.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TT3eXM0MDvI/AAAAAAAAEH0/eV0Nlq1Xs_0/s1600/DSCF0666.JPG)
La det hele få 15 -20 min ved 200 grader i ovnen - til osten er smeltet og lett gylden.
http://3.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TT3emKLYWnI/AAAAAAAAEIE/iSqdwljrpUM/s400/DSCF0667.JPG (http://3.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TT3emKLYWnI/AAAAAAAAEIE/iSqdwljrpUM/s1600/DSCF0667.JPG)
Server med salsa og guacomole
http://2.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TT3ept9CFsI/AAAAAAAAEII/pxYQPxrvIaM/s400/DSCF0668.JPG (http://2.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TT3ept9CFsI/AAAAAAAAEII/pxYQPxrvIaM/s1600/DSCF0668.JPG)
Retten er skikkelig god - knaser av baconsnacken, men jeg finner fort ut at jeg neste gang vil droppe det nederste laget med baconsnack -det blir litt seigt. Er nok og lurt å luke ut de bitene som i utgangspunktet er harde -pleier være noen av de i en slik pose.
Dag 2 oppdatering : Hadde en rest av dette til frokost - baconsnacken egner seg dårlig til gjenoppvarming -I dag var alle bitene seige, men resten smakte godt og bitene var lett å plukke ut