Jannik16
26-01-11, 17:31
OMELETT I LANGPANNE!
Ingrediensar:
NB! Dette er ei stor oppskrift, kan være greit å ha med som lunsj på jobben!
200 g frisk sjampinjong
2 ss smør
1 grøn squash
1 raud paprika
1 oransj paprika
1 gul paprika
1 pk picnicskinke
4 båtar kvitlauk
10 egg
1 pk fløyte.
3 dl vatn.
Salt, pepar, kvitlaukspulver, grillkrydder.
Ost.
Fremgangsmåte:
Skjær soppen i skive og steik den i panne med litt smør.
Hakk dei andre grønnsakene samt skinka i terningar.
Bland alle grønnsakene og finhakka kvitlauk i ei stor ildfast form!
Pisk saman egg, fløyte, vatn, salt og pepar og anna krydder du måtte ønskje.
Hell eggeblandinga over grønnsakene og dryss på revet ost.
La eggepanna stivne i ovnen ved 200 grade.
Ingrediensar:
NB! Dette er ei stor oppskrift, kan være greit å ha med som lunsj på jobben!
200 g frisk sjampinjong
2 ss smør
1 grøn squash
1 raud paprika
1 oransj paprika
1 gul paprika
1 pk picnicskinke
4 båtar kvitlauk
10 egg
1 pk fløyte.
3 dl vatn.
Salt, pepar, kvitlaukspulver, grillkrydder.
Ost.
Fremgangsmåte:
Skjær soppen i skive og steik den i panne med litt smør.
Hakk dei andre grønnsakene samt skinka i terningar.
Bland alle grønnsakene og finhakka kvitlauk i ei stor ildfast form!
Pisk saman egg, fløyte, vatn, salt og pepar og anna krydder du måtte ønskje.
Hell eggeblandinga over grønnsakene og dryss på revet ost.
La eggepanna stivne i ovnen ved 200 grade.