Klarer ikke sånn proteinpulver, men leter etter noe som ikke smaker som proteinpulver og som kan brukes i bakst, vafler etc. :_plystre: Noen som har prøvd BakePro ?
http://www.mamut.net/controls/shop/shops/12/5/productdet.asp?gid=19&subgid=0&wwwalias=funksjonellmat&pid=83
Savagedlight
31-01-11, 06:18
Jeg har hatt godt hell med Ketolyse Bakemiks (http://ketolyse.no/index.php?side=info&product=3431). (400g/135kr + frakt)
2011-slank?
31-01-11, 13:37
Jeg har hatt godt hell med Ketolyse Bakemiks (http://ketolyse.no/index.php?side=info&product=3431). (400g/135kr + frakt)
Den har eg også kjøpt.
Har du noen gode oppskrifter som eg kan bruke bakemixen i?
Har enda ikke åpnet boksen:o
Vafler, pannekake og kaker/brød/boller er eg svært intresert i:D
Savagedlight
01-02-11, 04:36
Dette her er ikke min oppskrift altså. Den er for pizzabunn.. Fant den på dagbladet tror jeg, som pekte til en blogg jeg ikke husker hva var. Kommentaren bak bakemiksen er fra original-kilden. JEG brukte ketolyse bakemiks. :)
Imse’s Pizzabunn:
2 egg
1ss fløte
1/2ts bakepulver
1/2cup ( 1cup=2.25dl) revet ost
litt salt
1ss olje
2ss bakemiks( her brukte jeg 15g sojamjøl og en liten ss fiberhusk)
Rør sammen, spre ut på bakepapir og stek i ca 10min på 225g, eller til bunnen blir sprø og brun.*
Sleng på ditt favorittfyll og stek til sprø ost
Jeg bruker bakepro masse, kjempe bra!
Kjøpte det fra gymgrossisten, billigere der.
Var på helsekosten for å bestille Glutenmel (de tar det ikke inn pga de selger det ikke) men hun kunne bestille en pose til meg.
Hun nevnte da Bakepro som hun kjøper fra Funksjonell mat.
Får dem i en sånn dunk og en pose på 400 gram.
Hun sa at en kunde hadde bakt brød med denne uten noe annet mel etc med hell.
Hvordan smaker dette? Var jo lite karbohydrater pr 100 gram.
Går det an å bruke dette alene eller sammen med soya mel og gluten mel til pizza, vaffler, loff, brød, muffins etc eller bare kun bruke Bakepro?
Var veldig dyrt, så vil liksom høre med andre om deres erfaringer i forhold til bakeverk og smak.