wahaj
01-02-11, 12:03
Har søkt rundt, men finner ikke denne oppskriften som vi i familien bruker.
Smeltet smør, masse karri også mel til å tykne sausen.
Masse kraft, kokes i 10 min,
så 1.5dl melk og champignon, også kyllingbiter.
Serveres med ris eventuelt jukseris for de på lavkarbo.
(krafta kommer fra en hel kylling som har stått å kokt i 1 times tid)
Tror dere det går an å bruke jbk istedet for mel, og fløte istedet for melk?
Vi får besøk i dag, så vet ikke om jeg tør å satse på det uten å ha prøvd før. Selv om jeg vil tro det går veldig bra.
Så jeg lurer da på om noen av dere andre har brukt akkurat samme oppskrift før, og om dere har prøvd lavkarbo variant?
Smeltet smør, masse karri også mel til å tykne sausen.
Masse kraft, kokes i 10 min,
så 1.5dl melk og champignon, også kyllingbiter.
Serveres med ris eventuelt jukseris for de på lavkarbo.
(krafta kommer fra en hel kylling som har stått å kokt i 1 times tid)
Tror dere det går an å bruke jbk istedet for mel, og fløte istedet for melk?
Vi får besøk i dag, så vet ikke om jeg tør å satse på det uten å ha prøvd før. Selv om jeg vil tro det går veldig bra.
Så jeg lurer da på om noen av dere andre har brukt akkurat samme oppskrift før, og om dere har prøvd lavkarbo variant?