HappyMe
04-02-11, 14:14
Hei!
Denne oppskrifter så jeg først i den supre boken: "Frisk med lavkarbo - 100 oppskrifter", men har gjort noen modifikasjoner på den.
Synes den er så utrolig god at jeg vil gi den videre til dere :)
Jeg har brukt den til både svinefilet, koteletter og ytrefilet av okse, og synes den passer like bra til alt.
Ingredienser:
1 fedd hvitløk
2 ts finhakket ingefær
1/2 dl buljongvann
1-2 ts karripasta
3 dl fløte
salt og pepper
Fremgangsmåte:
Kok ut en stekepanne med 1/2 dl vann og buljong (jeg bruker vanlig kjele, mindre oppvask :o)
Tilsett fløten.
Tilsett så hvitløk, ingefær og karripasta.
La det småputre i 4-5 minutter, pass på at det ikke fosskoker eller koker over.
Smak til med salt, pepper og ekstra ingefær.
Ferdig!:D Serveres til rødt kjøtt (aldri prøvd med kylling. Om du har noen erfaringer med dette, si gjerne ifra!)
Om du ikke er så glad i sterk mat holder det med en teskje karripasta, ettersom denne er veldig sterk. Og om du er glad i hvitløk, ta gjerne to fedd. Her er det bare å prøve seg frem til det beste resultatet, god er den uansett! :-)
Passer like så bra på en fredag som en søndag. Veldig letthvint og rask å lage.
Jeg spiser gjerne ostegratinert brokkoli til dette, i tillegg til kjøttet. Kjempegodt!!
Denne oppskrifter så jeg først i den supre boken: "Frisk med lavkarbo - 100 oppskrifter", men har gjort noen modifikasjoner på den.
Synes den er så utrolig god at jeg vil gi den videre til dere :)
Jeg har brukt den til både svinefilet, koteletter og ytrefilet av okse, og synes den passer like bra til alt.
Ingredienser:
1 fedd hvitløk
2 ts finhakket ingefær
1/2 dl buljongvann
1-2 ts karripasta
3 dl fløte
salt og pepper
Fremgangsmåte:
Kok ut en stekepanne med 1/2 dl vann og buljong (jeg bruker vanlig kjele, mindre oppvask :o)
Tilsett fløten.
Tilsett så hvitløk, ingefær og karripasta.
La det småputre i 4-5 minutter, pass på at det ikke fosskoker eller koker over.
Smak til med salt, pepper og ekstra ingefær.
Ferdig!:D Serveres til rødt kjøtt (aldri prøvd med kylling. Om du har noen erfaringer med dette, si gjerne ifra!)
Om du ikke er så glad i sterk mat holder det med en teskje karripasta, ettersom denne er veldig sterk. Og om du er glad i hvitløk, ta gjerne to fedd. Her er det bare å prøve seg frem til det beste resultatet, god er den uansett! :-)
Passer like så bra på en fredag som en søndag. Veldig letthvint og rask å lage.
Jeg spiser gjerne ostegratinert brokkoli til dette, i tillegg til kjøttet. Kjempegodt!!