View Full Version : Urteboller i tomatsaus


Alm
07-02-11, 08:44
Tenkte å dele denne med dere. Nydelig til Tapas, og nydelig sammen med squash"pasta".

Urteboller i tomatsaus

Bollene først:

1 pk kyllingkjøttdeig
1 liten neve finkuttet bladpersille
1 fedd hvitløk - presset
1 egg
cirka 10 malte mandler
pepper og maldonsalt

Bland alt sammen, form små boller og stek dem.

Og så sausen(som man begynner på mens bollene steker):

1 boks hakkede tomater med hvitløk
2 ts tacosaus Firstprice Hot
2 ss seterrømme

Bland alle ingrediensene, kok opp og bruk stavmikseren for å gjøre sausen jevn og fin.
Ha bollene i sausen, ha litt vann i panna og kok ut kraften av den og ha i sausen.

Bon Apetit!!

Evamor
08-02-11, 14:34
Har en kylling kjøttdeig på 700 gr (first price), bør jeg doble oppskriften da? Du skrev ikke hvor mange gram kjøttdeig du brukte :)

Alm
08-02-11, 15:11
Har en kylling kjøttdeig på 700 gr (first price), bør jeg doble oppskriften da? Du skrev ikke hvor mange gram kjøttdeig du brukte :)


Jeg brukte en pakke 400 grams. Så ja - doble den du :) Eventuelt bruk halve pakka og frys resten ...

Lykke til - LOVER at de er supergode!!