View Full Version : Pizza
christinal
09-02-11, 11:26
Jeg har satt sammen etter flere oppskrifter en pizza oppskrift jeg likte og som mine normale pizza elskende barn sa at det var jammen den beste jeg hadde laget......
4-5 egg(jeg brukte 5 små)
4,5 dl revet ost
ca 30 gram kruskakli
2 ss fiberhusk
2 ts bakepulver
ca 0,5 dl fløte
litt salt
2 ss olje
Denne forstekte jeg på 200 grader i ca 20 min da ble den mørk i fargen og god å sprø. Deretter tok jeg på hjemmelaget pizzasaus og det vi ønsket av fyll og toppet det hele med masse god ost. satte den inn i ovnen igjen ca 10 min eller til osten har fått den fargen du vil ha.
Skal prøves på fredag! :)
Tror jammen meg jeg skal prøve denne her! Jeg har sett uendelig mange oppskrifter på pizzabunner her inne. Faktisk så mange at jeg har blitt helt forvirret.
Denne bunnen inneholdt ting som jeg allerede har i hus, så da blir det middagen en dag i uken!
Gleder meg til å teste :)
Tinkiwinki
10-02-11, 14:59
hjemmelaget pizzasaus ? mmmmm, er det mulig å få oppskriften :D ?
hjemmelaget pizzasaus ? mmmmm, er det mulig å få oppskriften :D ?
Du kan få min iallefall. Den er veldig enkel, men er min favoritt.
- Olje
- Løk
- Tomat på boks
- Krydder
- Fres litt løk i olje. Den skal ikke bli brun, men blank og litt gjennomsiktig.
- Mot slutten har du i litt(mye) hvitløk dersom du liker dette.
- Så tilsetter du 1 boks hermetiske tomater. (Pass på hvilket merke du bruker, det er STOR forskjell. Jeg bruker Landlord fra Rema1000. 1,5 g karbo.
- Krydre med det du liker. Jeg bruker som regel bare grillkrydder og oregano.
- La stå og småkoke en stund.
Nam nam nam :)
Tinkiwinki
10-02-11, 15:47
Du kan få min iallefall. Den er veldig enkel, men er min favoritt.
- Olje
- Løk
- Tomat på boks
- Krydder
- Fres litt løk i olje. Den skal ikke bli brun, men blank og litt gjennomsiktig.
- Mot slutten har du i litt(mye) hvitløk dersom du liker dette.
- Så tilsetter du 1 boks hermetiske tomater. (Pass på hvilket merke du bruker, det er STOR forskjell. Jeg bruker Landlord fra Rema1000. 1,5 g karbo.
- Krydre med det du liker. Jeg bruker som regel bare grillkrydder og oregano.
- La stå og småkoke en stund.
Nam nam nam :)
Takker for oppskrifta, skal finne det merket på Rema ;) dette blir nam ja..
christinal
10-02-11, 18:20
jeg bruker en liten boks tomatpure, 0.5 dl olivenolje, 1-2 ss balsamico eddik, litt salt og pepper.
Med dette blir det mye mindre fuktighet og lettere med sprø bunn
Tinkiwinki
10-02-11, 19:28
jeg bruker en liten boks tomatpure, 0.5 dl olivenolje, 1-2 ss balsamico eddik, litt salt og pepper.
Med dette blir det mye mindre fuktighet og lettere med sprø bunn
hvilken tomatpure bruker du da? :)
christinal
10-02-11, 19:36
ofte bruker jeg av coop sitt merke, men om jeg er på rema bruker jeg de små blekkboksene
christinal
10-02-11, 21:42
Det kjøper du på helsekosten og enkelte matbutikker med meget godt utvalg. Er vel ett slags bindemiddel, og jeg fant raskt ut at det er noe man MÅ ha i skapet
Tinkiwinki
10-02-11, 23:18
Pizzaen ble SÅÅÅ god :D :D
Så bra! :) Jeg gleder meg virkelig til i morgen!!! Jeg har lovet familien pizzakveld, og det er lenge siden! :hearts:
Tinkiwinki
10-02-11, 23:51
Så bra! :) Jeg gleder meg virkelig til i morgen!!! Jeg har lovet familien pizzakveld, og det er lenge siden! :hearts:
Ja, samboern var skeptisk da han så røra, hehe - Men ble kjempe imponert da han smakte på resultatet :D
hva er fiberhusk?
Her (http://www.matvareguiden.no/matvare144.asp) kan du lese om fiberhusk!
Det er binde-/fortykningsmiddel vi bruker i feks pannekaker og vafler, brød og sauser fordi vi ikke skal bruke mel!;)
christinal
14-02-11, 10:31
Flott at flere liker den.:)
Nå har jeg akkurat bakt en porsjon som jeg skal bruke som brød, så god var den! Har liksom ikke funnet noe annet brød jeg liker så godt, men dette ble bra med div. pålegg på :p
prøvermegfram
20-02-11, 13:49
Lagde denne i går kveld... Smakte helt ok synes jeg, men minte ikke noe særlig om slik pizzabunn jeg er vant med...
Hei.
holder på med denna oppskriften nå.. stemmer det at den skal være ganske seig og litt vanskelig å få smurt utover på bakepapiret? hehe... *nybegynner* :P
christinal
17-03-11, 10:44
Den skal ikke være vanskelig å smære ut, da tilsetter du ett egg til
Sol-Angelica
18-03-11, 18:04
Den der var super god! Å nå har jeg skikkelig dårlig samvittighet for jeg føler meg overspist delux :O
Denne var god på smak, men hvordan får dere bunnen sprø? den ble ganske 'feit', og litt kvalmende.. kanskje jeg ikke smurte bunnen tynt nok utover??
Jeg smurte den ganske tynt utover og da ble den ganske sprø :)
Smagte sinnsygt godt denne her! :D Skal lage denne flere ganger!
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.