Kitt
09-02-11, 12:12
Ytrefilet av storfe med sopp- og spinatstuing og brokkoli.
Orginaloppskriften med bilder finner dere her (http://ernaerings.blogg.no/1290588654_dagens_sunne_middagst.html). Jeg har bare droppet ut potetene og feitet opp fløten. Resten er jo finfin lavkarbomat.
Har ikke prøvd den enda, men blir nok søndagsmiddagen vår!
Dette trenger du til 2 porsjoner:
* 2 biffer
* 1/2 pose spinat (125 gram av 250)
* 1/2 brokkoli
* 4 store sjampinjong
* 1 dl fløte
* Salt og pepper
Slik gjør du:
* Kutt soppen i terninger og rens og vask spinaten. Stek de sammen i 1 ss smør, gjerne i en wokpanne, men en kjele går også bra.
* Når soppen og spinaten er brune og møre, tilsett 1/2 - 1 dl fløte Litt avhengig av hvor bløt du vil ha stuingen. Smak til med salt og pepper. Jeg hadde også litt sukkerkulør i slik at fargen ble litt finere, men dette er absolutt ikke nødvendig.
* Kok brokkolien til den er mør.
* Stek biffene, først på høy varme slik at de får en fin stekeskorpe på begge sidene, deretter på lav varme til de er så gjennomstekte du ønske de.
* Servér biff sammen med stuing og brokkoli.
Orginaloppskriften med bilder finner dere her (http://ernaerings.blogg.no/1290588654_dagens_sunne_middagst.html). Jeg har bare droppet ut potetene og feitet opp fløten. Resten er jo finfin lavkarbomat.
Har ikke prøvd den enda, men blir nok søndagsmiddagen vår!
Dette trenger du til 2 porsjoner:
* 2 biffer
* 1/2 pose spinat (125 gram av 250)
* 1/2 brokkoli
* 4 store sjampinjong
* 1 dl fløte
* Salt og pepper
Slik gjør du:
* Kutt soppen i terninger og rens og vask spinaten. Stek de sammen i 1 ss smør, gjerne i en wokpanne, men en kjele går også bra.
* Når soppen og spinaten er brune og møre, tilsett 1/2 - 1 dl fløte Litt avhengig av hvor bløt du vil ha stuingen. Smak til med salt og pepper. Jeg hadde også litt sukkerkulør i slik at fargen ble litt finere, men dette er absolutt ikke nødvendig.
* Kok brokkolien til den er mør.
* Stek biffene, først på høy varme slik at de får en fin stekeskorpe på begge sidene, deretter på lav varme til de er så gjennomstekte du ønske de.
* Servér biff sammen med stuing og brokkoli.