View Full Version : Rask og ikke minst VELDIG goood pizzabunn
Lette etter en god ,enkel og ketolyse vennlig pizza bunn og fant mange varianter. Den ene oppskriften var det ei som hadde modifisert (husker ikke hvem) så denne måtte jeg prøve i dag :D Dette er definitivt den beste bunnen jeg noen gang har lagd og min sære datter elsket den (sjeldent det skjer :rolleyes:)
Håper flere vil prøve den,og like den :)
Liten langpanne eller liten rund er dette til,tredoble den gjerne hvis du vil ha stor langpanne
3 egg
1/2 ts salt
3 ts fiberhusk
1 god neve revet ost
Rør alt sammen med sleiv,la stå og svelle i 15 minutter, stryk den ut på bakepapir
Stekes på 180 grader varmluft i 8-10 minutter, ta den ut og fyll den med hva du vil,etterstek den på samme temp i ca 10 minutter
Kos dere :p
Jammen atte.. Jeg skal ha Taco i dag jeg :p denne skal jeg prøve neste gang jeg skal ha pizza :D:D
Hihihi kos deg med taco du,det hadde vi i går :p men i dag ble det pizza til lunsj
Jeg måtte gange røra med 3 for å fylle langpanna mi :D
Ble pizza med skinke og pepperoni :p
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/180531_145844062142096_122019324524570_268789_3272 189_n.jpg
Og den smaker ikke egg? :) Jeg er villig til å teste :D
Og den smaker ikke egg? :) Jeg er villig til å teste :D
Jeg synes ikke det smaker egg, men mer bløtkakebunn?? Derfor har jeg mye ost og krydder i bunnen..
Jeg synes ikke det smaker egg, men mer bløtkakebunn?? Derfor har jeg mye ost og krydder i bunnen..
Dette er ikke oppskriften fra bløtkakebunn,for denne er lagd med ost og fiberhusk,syns bunnen smaker som vanlig bunn jeg,knall god :)
Dette er ikke oppskriften fra bløtkakebunn,for denne er lagd med ost og fiberhusk,syns bunnen smaker som vanlig bunn jeg,knall god :) :rodme: Vet det.. Men jeg har allerede laget denne utifra din forrige oppskrift på loff.. For jeg var lat og gadd ikke piske hvitten stiv.. Og da ble det likt din oppskrift. Men ved å tilsette krydder ble det ok! Jeg brukte pizzakrydder og hvitløk.
:rodme: Vet det.. Men jeg har allerede laget denne utifra din forrige oppskrift på loff.. For jeg var lat og gadd ikke piske hvitten stiv.. Og da ble det likt din oppskrift. Men ved å tilsette krydder ble det ok! Jeg brukte pizzakrydder og hvitløk.
:D ja da skiller det bare på fiberhusk og JBKM da,aner ikke om man kjenner noen forskjell,annet enn på prisen :ja: MEN jeg syns loffen smakte som bløtkakebunn og denne ble pizzabunn,men smak og behag så klart ;)
:D ja da skiller det bare på fiberhusk og JBKM da,aner ikke om man kjenner noen forskjell,annet enn på prisen :ja: MEN jeg syns loffen smakte som bløtkakebunn og denne ble pizzabunn,men smak og behag så klart ;) Jeg brukte fiberhusk jeg også... :o
Jeg brukte fiberhusk jeg også... :o
Forskjellen er jo bare krydderet!!!
Oppskriften din er toppers!!! :heia: Jeg kommer til å lage denne ofte!! Ikke bare som pizzabunn, men som grunnlag for flere kjappe enkle ting.
Hehehe da lagde du jo en perfekt pizza bunn :p ihvertfall for de 6 som spiste her i dag ;)
Forskjellen er jo bare krydderet!!!
Oppskriften din er toppers!!! :heia: Jeg kommer til å lage denne ofte!! Ikke bare som pizzabunn, men som grunnlag for flere kjappe enkle ting.
Takk :D jeg skal lage toast i morra trur jeg,for denne røra ble litt tykkere enn loffen
Takk :D jeg skal lage toast i morra trur jeg,for denne røra ble litt tykkere enn loffen
HVA hvis du har litt olje i bunnen på formen?? Og salt oppå.. Kanskje det blir som en veldig lavkarbovariant av focaccia??
HVA hvis du har litt olje i bunnen på formen?? Og salt oppå.. Kanskje det blir som en veldig lavkarbovariant av focaccia??
Jaaaa det er noe jeg savner ,men må vel kanskje ha sånne salt flak eller ? hva annet er det i focaccia tru ? oliven liker jeg ikke :p
Mmm, kjempegod og lettvint som brød også. Tusen takk for at du deler!! :)
Fredrikke07
15-02-11, 08:49
Livsglede: Et tips til deg er å lage en en egen tråd hvis di ønsker å legge ut oppskrift på noe. Ikke kuppe andres tråder!
Jeg har spist dette som brød i flere dager og det metter veeeldig godt,og som pizza klarer jeg bare 3 biter :) Hvis du blander inn urter ,hvitløk og annet du liker,så kan du lage den i brødform,blir fine skiver (høye) og de kan du også toaste ;)
Det fine med denne oppskriften er at det ikke er nøtter eller frø,noe som mange opplever som partystopper og tilnærmer 0 karbo,da har man mye mere å gå på når det gjelder grønnsaker og annet tilbehør .
Lag denne og kos deg du !
Til dere som har andre oppskrifter,vær vennlig og legg dem i egen tråd :) til dere som bygger videre på min oppskrift ,skriv det gjerne her
Hvor får du kjøpt fiberhusk? Må du i helsekostbutikk, eller finner du det i vanlige matvarebutikker? Vi har ikke helsekostbutikk her i byen.. Går det an å bestille å på nett noen plasser?
Hvor får du kjøpt fiberhusk? Må du i helsekostbutikk, eller finner du det i vanlige matvarebutikker? Vi har ikke helsekostbutikk her i byen.. Går det an å bestille å på nett noen plasser?
Jeg har fått tak i det på meny :) ellers må det vel bli helsekosten
Jaaaa det er noe jeg savner ,men må vel kanskje ha sånne salt flak eller ? hva annet er det i focaccia tru ? oliven liker jeg ikke :p
Soltørka tomat er godt å ha i:) liker ikke oliven jeg heller:(
Soltørka tomat er godt å ha i:) liker ikke oliven jeg heller:(
å ja :) dumt spørsmål kanskje,men hvor får jeg tak i det ? :rolleyes:
å ja :) dumt spørsmål kanskje,men hvor får jeg tak i det ? :rolleyes:
Vanlig dagligvare pleier å ha på glass. Eller så er rosmarin godt på foccacia, synes jeg :)
Tenkte jeg skulle prøve denne bunnen i morgen - blir første lavkarbopizzaen jeg lager *veldig spent*
Oregano er godt å ta i røren før den stekes. Blir litt mer pizzasmak synes jeg.
Har prøvd nå med oregano,hvitløk og soltørka tomater ,nammi :p skal man ha luftig bunn så bør man skille eggene,men jeg gadd ikke det nå ;) Vi bruker oppskriften som pizzabunn og brød,alle unga elsker den,skal vi ha loff bruker vi jukseloff,som også kan lages med fiberhusk,billig og ikke minst GODT
lurte på, har ikke varmluftsovn, hvordan blir det i forhold til temp man skal steke på da? litt mere?
lurte på, har ikke varmluftsovn, hvordan blir det i forhold til temp man skal steke på da? litt mere?
Da ville jeg økt med 20 grader ,men samme steketid :)
Da ville jeg økt med 20 grader ,men samme steketid :)
tusen takk:D
skal lage denne idag nemlig hehe
tusen takk:D
skal lage denne idag nemlig hehe
og nå står den i ovnen med fyll på, ser nyyyyydelig ut!
og nå står den i ovnen med fyll på, ser nyyyyydelig ut!
Ble den bra ???? :)
Anitamor1212
04-03-11, 18:23
Jeg laget meg pizza med denne bunnen i dag.
Med kjøttdeig, champignon og rødløk.
Ble kjempegodt. Ble så stappmett.
Har igjen en bit til i morgen også. :)
IdaKristine
20-03-11, 18:58
Høres veldig godt ut, denne skal testes...
Men, hva er karboinnholdet når pizzabunnen ganges med 3?? Altså til en stor langpanne?
:)
Høres veldig godt ut, denne skal testes...
Men, hva er karboinnholdet når pizzabunnen ganges med 3?? Altså til en stor langpanne?
:)
9 egg : 2.5 karbo
Fiberhusk : 0 karbo
Ost : 0 karbo (velg den uten karbo så klart)
Ja da blir det ca 2.5 karbo da :D
IdaKristine
20-03-11, 20:02
9 egg : 2.5 karbo
Fiberhusk : 0 karbo
Ost : 0 karbo (velg den uten karbo så klart)
Ja da blir det ca 2.5 karbo da :D
Gleder meg til å prøve:D
evig prøver
27-03-11, 20:08
Åh, hvor jeg har savnet pizza. Begynte å spise lavkarbo i sommer, og driver til stadighet og "faller av vogna" fordi jeg ikke klarer å motstå pizzaen... Men nå skal det nok gå litt enklere gitt :-)
Denne lagde jeg på lørdag og nam nam nam nam... var helt perfekt.. litt eggesmak når jeg spiste den kald men ellers så smakte det helt vanlig pizza.....
Hei!
På pizzaen, går det an å bruke tomatpuré, pizzasaus? Evt, hva bruker dere?
Føler pizza ikke blir pizza uten ! :)
Skal jeg bare putta røra i brødform hvis jeg vil ha brød? og blir den luftiger om jeg pisker egget og hvitten hver for seg? Toast, hvordan gjøres det? Ja, det lurer jeg på.
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.