Lisbeth
13-02-11, 23:41
Oppskrift med bilder her (http://minlavkarbomat.blogspot.com/2011/02/bringebr-brownies.html)
20 biter:
Ingredienser:
175 g hvit, sukkerfri sjokolade
75 g mykt smør
1 1/2 dl søtning
2 egg
150 g finmalte mandler
1 ts vaniljepulver
1/2 ts salt
150 g bringebær
75 g mørk, sukkerfri sjokolade
Fremgangsmåte:
Brekk den hvite sjokoladen i biter og smelt den over vannbad.
La den bli litt avkjølt.
Pisk sammen smør og søtning til en lys krem.
Pisk inn eggene og rør deretter inn den smeltede sjokoladen.
Vend inn mandler, vaniljepulver og salt.
Vend deretter inn bringebær og den mørke sjokoladen.
Kle en kakeform (ca 22x22 cm) med bakepapir.
Ha røra oppi kakeformen og spre den jevnt utover med en slikkepott.
Stek ved 180 grader i 30-35 minutter.
Avkjøl, og del opp i biter.
Ca næringsinnhold, hele kaka:
Protein: 63,8 g - 12%
Karbohydrat: 40,6 g - 8%
Fett: 181,7 g - 80%
Kcal: 2331
Ca næringsinnhold, pr bit:
Protein: 3,2 g - 12%
Karbohydrat: 2,0 g - 8%
Fett: 9,1 g - 80%
Kcal: 117
20 biter:
Ingredienser:
175 g hvit, sukkerfri sjokolade
75 g mykt smør
1 1/2 dl søtning
2 egg
150 g finmalte mandler
1 ts vaniljepulver
1/2 ts salt
150 g bringebær
75 g mørk, sukkerfri sjokolade
Fremgangsmåte:
Brekk den hvite sjokoladen i biter og smelt den over vannbad.
La den bli litt avkjølt.
Pisk sammen smør og søtning til en lys krem.
Pisk inn eggene og rør deretter inn den smeltede sjokoladen.
Vend inn mandler, vaniljepulver og salt.
Vend deretter inn bringebær og den mørke sjokoladen.
Kle en kakeform (ca 22x22 cm) med bakepapir.
Ha røra oppi kakeformen og spre den jevnt utover med en slikkepott.
Stek ved 180 grader i 30-35 minutter.
Avkjøl, og del opp i biter.
Ca næringsinnhold, hele kaka:
Protein: 63,8 g - 12%
Karbohydrat: 40,6 g - 8%
Fett: 181,7 g - 80%
Kcal: 2331
Ca næringsinnhold, pr bit:
Protein: 3,2 g - 12%
Karbohydrat: 2,0 g - 8%
Fett: 9,1 g - 80%
Kcal: 117