Makronella
17-02-11, 14:28
Så annonse fra en butikk her en dag at de hadde sprengt torsk på tilbud og måtte bare av sted å få tak i det. Utrolig lenge siden vi har hatt det, Faktisk ikke siden siden jeg begynte på lavkarbo så utfordringen denne gang var tilbehøret - poteter og gulrøtter pleide være fast følge, men det går jo ikke nå lenger.
Etter fiskebutikken hadde jeg en tur via innvandrer butikken "min " og der fikk jeg blandt annet hel sellerirot -og noen fantastisk vårløk, så disse ble innlemmet i middags planene.
Torsken legges i kokende vann- ha gjerne noen dråper edikk i vannet, dette gjør fisken ekstra hvit i kjøttet - gi det hele et oppkok og trekk deretter gryten til side for videre trekking i 5-6 minutter
http://4.bp.blogspot.com/-D2Kk_-MySB4/TVUO9EkYjRI/AAAAAAAAEhc/-_RgrZx7gSo/s400/DSCF0728.JPG (http://4.bp.blogspot.com/-D2Kk_-MySB4/TVUO9EkYjRI/AAAAAAAAEhc/-_RgrZx7gSo/s1600/DSCF0728.JPG)
Sellerirotmos har vist seg å være godt til fisk tidligere, så det ble laget.
http://2.bp.blogspot.com/-pBZbJ7kgWgE/TVUO8ij61DI/AAAAAAAAEhU/cVFIVIoN_aY/s400/DSCF0725.JPG (http://2.bp.blogspot.com/-pBZbJ7kgWgE/TVUO8ij61DI/AAAAAAAAEhU/cVFIVIoN_aY/s1600/DSCF0725.JPG)
Sellerien koker i fløte, moses m stavmikser når mør. Vårløkene ble delt i 3 og gitt et minutt i kokende vann.
Siste, og som prikken over " i'en " er eggesmør. Hardkok 4 egg, og del de i små terninger - smelt smør og bland egg og finhakket persille i det smeltete smøret og bland det forsiktig.
http://1.bp.blogspot.com/-SpJqlaMaJkY/TVUO843qvvI/AAAAAAAAEhY/1nnwoAqMqLk/s400/DSCF0727.JPG (http://1.bp.blogspot.com/-SpJqlaMaJkY/TVUO843qvvI/AAAAAAAAEhY/1nnwoAqMqLk/s1600/DSCF0727.JPG)
http://4.bp.blogspot.com/-uRGk5JHi6zE/TVUO9QPCcyI/AAAAAAAAEhg/V0dEbkMCW_U/s400/DSCF0729.JPG (http://4.bp.blogspot.com/-uRGk5JHi6zE/TVUO9QPCcyI/AAAAAAAAEhg/V0dEbkMCW_U/s1600/DSCF0729.JPG)
Eggene og vårløken gir farge til et ellers "hvitt" måltid - Fantastiske smaker sammen
Etter fiskebutikken hadde jeg en tur via innvandrer butikken "min " og der fikk jeg blandt annet hel sellerirot -og noen fantastisk vårløk, så disse ble innlemmet i middags planene.
Torsken legges i kokende vann- ha gjerne noen dråper edikk i vannet, dette gjør fisken ekstra hvit i kjøttet - gi det hele et oppkok og trekk deretter gryten til side for videre trekking i 5-6 minutter
http://4.bp.blogspot.com/-D2Kk_-MySB4/TVUO9EkYjRI/AAAAAAAAEhc/-_RgrZx7gSo/s400/DSCF0728.JPG (http://4.bp.blogspot.com/-D2Kk_-MySB4/TVUO9EkYjRI/AAAAAAAAEhc/-_RgrZx7gSo/s1600/DSCF0728.JPG)
Sellerirotmos har vist seg å være godt til fisk tidligere, så det ble laget.
http://2.bp.blogspot.com/-pBZbJ7kgWgE/TVUO8ij61DI/AAAAAAAAEhU/cVFIVIoN_aY/s400/DSCF0725.JPG (http://2.bp.blogspot.com/-pBZbJ7kgWgE/TVUO8ij61DI/AAAAAAAAEhU/cVFIVIoN_aY/s1600/DSCF0725.JPG)
Sellerien koker i fløte, moses m stavmikser når mør. Vårløkene ble delt i 3 og gitt et minutt i kokende vann.
Siste, og som prikken over " i'en " er eggesmør. Hardkok 4 egg, og del de i små terninger - smelt smør og bland egg og finhakket persille i det smeltete smøret og bland det forsiktig.
http://1.bp.blogspot.com/-SpJqlaMaJkY/TVUO843qvvI/AAAAAAAAEhY/1nnwoAqMqLk/s400/DSCF0727.JPG (http://1.bp.blogspot.com/-SpJqlaMaJkY/TVUO843qvvI/AAAAAAAAEhY/1nnwoAqMqLk/s1600/DSCF0727.JPG)
http://4.bp.blogspot.com/-uRGk5JHi6zE/TVUO9QPCcyI/AAAAAAAAEhg/V0dEbkMCW_U/s400/DSCF0729.JPG (http://4.bp.blogspot.com/-uRGk5JHi6zE/TVUO9QPCcyI/AAAAAAAAEhg/V0dEbkMCW_U/s1600/DSCF0729.JPG)
Eggene og vårløken gir farge til et ellers "hvitt" måltid - Fantastiske smaker sammen