View Full Version : Nydelig fløtesaus, og koteletter, lavkarbo


hope10
20-02-11, 18:03
NYDELIG fløtesaus til nakkekoteletter
Dette er min tante`s nydelige saus til nakkekoteletter, ANBEFALES!!!

nakkekoteletter
fløte
salt og pepper

Stek kotelettene i langpanne med kanter, med godt med smør, og krydre de med salt og pepper. Snu de innimellom,å når de er brune, hell over vann i pannen. La de steke videre, helst i timesvvis, på svakere varm, da smelter de i munnen.
Når kotelettene er ferdige, hell på fløten,la det surre i ovnen i 10-15 min.

Server med en god rotmos, blomkålris, salat e.l.

Aggzy
25-02-11, 16:34
Bingo!!! Der fant jeg jammen middagen for i dag! Løper til kjøkkenet og setter på ovnen med én gang. Tusen takk! You made my day. :D

hope10
25-02-11, 16:35
Så kjekt å høre :D Håper det smaker :)

LadyLike
22-07-11, 08:58
NYDELIG fløtesaus til nakkekoteletter
Dette er min tante`s nydelige saus til nakkekoteletter, ANBEFALES!!!

nakkekoteletter
fløte
salt og pepper

Stek kotelettene i langpanne med kanter, med godt med smør, og krydre de med salt og pepper. Snu de innimellom,å når de er brune, hell over vann i pannen. La de steke videre, helst i timesvvis, på svakere varm, da smelter de i munnen.
Når kotelettene er ferdige, hell på fløten,la det surre i ovnen i 10-15 min.

Server med en god rotmos, blomkålris, salat e.l.

når du sier: stek kotelettene i langpanne da mener du i ovnen, du har de altså aldri i en stekepanne?

Jabba
22-07-11, 09:14
Vil ikke sausen skille seg ? Jeg har uttallige ganger prøvd å blande kremfløte med meierismør men det skiller seg alltid og blir en tynn ekkel suppe.....Må man bruke matfløte kanskje ?

Alynna
22-07-11, 15:48
Matfløte skiller seg lettere enn kremfløte