står det i dagbladet nå.... er dette noe som er mulig for oss på lavkarbo?
burde vel være bedre å gjøre dette selv, om man skal spise yoghurt da...
http://www.dagbladet.no/2011/02/19/tema/mat/klikk/15498883/
Jeg og kikket på den oppskriften og tenkte det samme som deg.
Må jo være mulig å unne seg litt?
I ketolyseboka står det at 100 g naturell yoghurt inneholder 5,7 g karbs og melk 4,7 så det er ikke så mye yoghurt vi kan spise da, men den virker jo mektig og det hadde vært deilig :D
og det står jo at det ikke er mye yoghurt som skal brukes for å lage denne..... skal nok prøve dette etterhvert, når jeg skal spise slike ting igjen
Kremtoppen
21-02-11, 21:24
Hva kan jeg bruke yoghurt (naturell) til? Har kjøpt gresk type, det fristet i butikken, men nå vet jeg ikke hva jeg skal bruke den til:o.
jeg har brukt det i smoothies jeg
Det står i artikkelen at det er mulig å eksperimentere med forskjellige typer melk etter hvilken fettprosent man ønsker. Går det an å bruke fløte da kanskje?
Jeg har lagt ut en steg for steg oppskrift her inne ennplass.
Min yoghurt blir MYE tykkere enn butikk yoghurt!
Kanskje det ville være mulig å lage det med fløte istede for melk?
Da vil jo antall karbohydrater reduseres en del.. :)
Jeg har laget yoghurt med 1:1 fløte og H-melk. Oppskriften finner du her (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=20652).
Jeg har ikke prøvd med bare fløte, men i prinsippet skulle det vel ikke være noe i veien for det.
Photobscura
22-02-11, 14:30
Jøss, det var jo sånn omtrent vi lagde tjukkmjølk da jeg vokste opp! *mimre*
Det er tider jeg forbanner min melkeintoleranse … :o
utrolig mange flotte oppskrifter her inne.
jeg blir helt imponert jeg:D