tkh
03-03-11, 20:10
Disse ble kjempegode:p
90g smør
85g sukkerfri mørk sjokolade (brukte Cavalier (http://www.goodcandy.no/ds_product_info.php/products_id/473), denne er billig i godteributikkene i Sverige:), men du får dem i heleskostbutikker og på Smartclub også)
4 egg
3ss sukrinmelis (http://www.lavkarbo-torget.no/index.php?do=product&id=69) (se også http://www.funksjonellmat.no/)
1 ss (20g) kokosmel (http://www.lavkarbo-torget.no/index.php?do=product&id=57)
1/2 ts bakepulver
1 ts vaniljepulver (http://www.lavkarbo-torget.no/index.php?do=product&id=89) (eller på Gojiking (http://www.gojiking.co.uk/shop/index.php?main_page=index&cPath=62&zenid=k9smcclnrksa6aq1torf6gnnt3))
1-2 dråper vanilje stevia (http://www.iherb.com/Wisdom-Natural-SweetLeaf-Liquid-Stevia-Vanilla-Creme-2-fl-oz-60-ml/11070?at=0)
1-2 dråper sjokolade stevia (http://www.iherb.com/Wisdom-Natural-SweetLeaf-Liquid-Stevia-Chocolate-2-fl-oz-60-ml/8717?at=0)
Smelt smøret og smelt så sjokoladen i smøret.
Ha i sukrinmelisen.
Visp inn eggene.
Bland resten av det tørre og visp det inn i sjokoladeblandingen.
Smak til med steviadråpene.
Ha i muffinsformer.
Jeg fikk til 9 stk. Liker at de er myke i midten og stekte dem på 175 grader i ca. 7 min. De holder seg ett par dager i kjøleskapet, fine å varme litt i microen. Kjemegodt sammen med en god kopp te :sikle:.
Hele røra inneholder ca. 8,1 karbohydrater:D.
90g smør
85g sukkerfri mørk sjokolade (brukte Cavalier (http://www.goodcandy.no/ds_product_info.php/products_id/473), denne er billig i godteributikkene i Sverige:), men du får dem i heleskostbutikker og på Smartclub også)
4 egg
3ss sukrinmelis (http://www.lavkarbo-torget.no/index.php?do=product&id=69) (se også http://www.funksjonellmat.no/)
1 ss (20g) kokosmel (http://www.lavkarbo-torget.no/index.php?do=product&id=57)
1/2 ts bakepulver
1 ts vaniljepulver (http://www.lavkarbo-torget.no/index.php?do=product&id=89) (eller på Gojiking (http://www.gojiking.co.uk/shop/index.php?main_page=index&cPath=62&zenid=k9smcclnrksa6aq1torf6gnnt3))
1-2 dråper vanilje stevia (http://www.iherb.com/Wisdom-Natural-SweetLeaf-Liquid-Stevia-Vanilla-Creme-2-fl-oz-60-ml/11070?at=0)
1-2 dråper sjokolade stevia (http://www.iherb.com/Wisdom-Natural-SweetLeaf-Liquid-Stevia-Chocolate-2-fl-oz-60-ml/8717?at=0)
Smelt smøret og smelt så sjokoladen i smøret.
Ha i sukrinmelisen.
Visp inn eggene.
Bland resten av det tørre og visp det inn i sjokoladeblandingen.
Smak til med steviadråpene.
Ha i muffinsformer.
Jeg fikk til 9 stk. Liker at de er myke i midten og stekte dem på 175 grader i ca. 7 min. De holder seg ett par dager i kjøleskapet, fine å varme litt i microen. Kjemegodt sammen med en god kopp te :sikle:.
Hele røra inneholder ca. 8,1 karbohydrater:D.