Kozemor
04-03-11, 20:57
Jeg er ei jente på 27 år, 165cm på sokkelsten og veier 105 kilo.
Da jeg fikk diagnosen diabetes type 2 i romjula (god jul fra legen ja *hirr*) måtte jeg jo bare legge om kostholdet.
Har til nå prøvd ut grete roede, men det funka dårlig. Jeg gikk fra 105,7 og har hoppa mellom det og 102,8 kilo. Blodsukkeret bedret seg litt, men ikke nok.
Nå skal jeg begynne på ketolysekuren, og har lest boken "slank med ketolysekuren" av Torkil P. Andersen.
Jeg ser jo greien med lite karber, mye fett og nok proteiner.
Det jeg IKKE finner er:
Hvor lite er lite karbohydrater?
Altså.... noe karber blir det jo gjerne... det er jo karber i omtrent ALT.
Men hva er grensen man bør legge seg på i begynnelsen før man prøver å strekke strikken på hvor man ikke lenger er i ketose?
Hvor mye er NOK fett...
Hvor mye fett bør jeg få i meg hver dag?
Og proteiner skal man ha hverken for mye eller for lite av....
Hva er grensen der?
Jeg skjønner jo prinsippene med kuren, men jeg trenger tall å forholde meg til.
Skal på apoteket å se om de har ketostix i morgen, da skal jeg begynne på mandag tenkte jeg. Eller.... Jeg BEGYNNER på mandag, så får man heller evt vente i spenning på at stixene skal komm i posten om jeg må bestille...
Jeg har lest og lett... men har liksom ikke funnet svaret. Så jeg beklager om jeg spør om ting som er spurt om 1000 ganger før.
Har også kikket igjennom oppskriftstrådene i oppskriftsforumet. Er det mulig å lnske seg egen frøkost/kvelds tråd, Lunch tråd, middags tråd og "snop" tråd som kun er basert på ketolyse?
Er så vanskelig å skille det ut fra oppskriftsforumet. Elller er det noe jeg ikke har fått med meg ennå?
Lurer også på hvordan jeg kan endre kostholdsfilosofien min som ligger under innlegget mitt.
Da jeg fikk diagnosen diabetes type 2 i romjula (god jul fra legen ja *hirr*) måtte jeg jo bare legge om kostholdet.
Har til nå prøvd ut grete roede, men det funka dårlig. Jeg gikk fra 105,7 og har hoppa mellom det og 102,8 kilo. Blodsukkeret bedret seg litt, men ikke nok.
Nå skal jeg begynne på ketolysekuren, og har lest boken "slank med ketolysekuren" av Torkil P. Andersen.
Jeg ser jo greien med lite karber, mye fett og nok proteiner.
Det jeg IKKE finner er:
Hvor lite er lite karbohydrater?
Altså.... noe karber blir det jo gjerne... det er jo karber i omtrent ALT.
Men hva er grensen man bør legge seg på i begynnelsen før man prøver å strekke strikken på hvor man ikke lenger er i ketose?
Hvor mye er NOK fett...
Hvor mye fett bør jeg få i meg hver dag?
Og proteiner skal man ha hverken for mye eller for lite av....
Hva er grensen der?
Jeg skjønner jo prinsippene med kuren, men jeg trenger tall å forholde meg til.
Skal på apoteket å se om de har ketostix i morgen, da skal jeg begynne på mandag tenkte jeg. Eller.... Jeg BEGYNNER på mandag, så får man heller evt vente i spenning på at stixene skal komm i posten om jeg må bestille...
Jeg har lest og lett... men har liksom ikke funnet svaret. Så jeg beklager om jeg spør om ting som er spurt om 1000 ganger før.
Har også kikket igjennom oppskriftstrådene i oppskriftsforumet. Er det mulig å lnske seg egen frøkost/kvelds tråd, Lunch tråd, middags tråd og "snop" tråd som kun er basert på ketolyse?
Er så vanskelig å skille det ut fra oppskriftsforumet. Elller er det noe jeg ikke har fått med meg ennå?
Lurer også på hvordan jeg kan endre kostholdsfilosofien min som ligger under innlegget mitt.