View Full Version : Indrefilet servert med rotmos, soppstuing og aspargesbønner


Jannik16
06-03-11, 17:53
Med bilder:


http://jannikej.blogg.no/?c=1299430244 :)





INDREFILET
Servert med rotmos, soppstuing og asparges!

Du treng:
2 indrefiletar av storfe.
Melange.
Kryddersmør.
Aspargesbønne.
1 sellerirot.
4 persillerøtter.
Ein klatt smør.
Ein dæsj fløyte.
Salt og pepar.
200 g frisk sjampinjong
1 finhakka sjalottlauk.
Margarin.
1 pk kremfløyte.
Salt og pepar.

Gjer slik:
Rens og skjer røttene i terningar.


Kok dei møre.


Sik av vatnet



Ha grønnsakene tilbake i panna, tilsett smør og fløyte og mos det


Smak til med salt og pepar!



Skjær soppen i skiver. Steik denne saman med sjalottlauken i litt smør, krydre slik du likar. Ha over fløyte.
Kok til du får ein passe tjukk konsistens.



Brun indrefiletane i smør på sterk varme.
Ettersteik på lavare temperatur i 2-3 minutt på kvar side for medium steikt biff.
Ha over kryddersmør ved servering!
Vend aspargesbønnene raskt i panna til slutt!

Idamor
06-03-11, 20:40
Så og hørtes veldig godt ut... Men Melange????