Jannik16
06-03-11, 17:53
Med bilder:
http://jannikej.blogg.no/?c=1299430244 :)
INDREFILET
Servert med rotmos, soppstuing og asparges!
Du treng:
2 indrefiletar av storfe.
Melange.
Kryddersmør.
Aspargesbønne.
1 sellerirot.
4 persillerøtter.
Ein klatt smør.
Ein dæsj fløyte.
Salt og pepar.
200 g frisk sjampinjong
1 finhakka sjalottlauk.
Margarin.
1 pk kremfløyte.
Salt og pepar.
Gjer slik:
Rens og skjer røttene i terningar.
Kok dei møre.
Sik av vatnet
Ha grønnsakene tilbake i panna, tilsett smør og fløyte og mos det
Smak til med salt og pepar!
Skjær soppen i skiver. Steik denne saman med sjalottlauken i litt smør, krydre slik du likar. Ha over fløyte.
Kok til du får ein passe tjukk konsistens.
Brun indrefiletane i smør på sterk varme.
Ettersteik på lavare temperatur i 2-3 minutt på kvar side for medium steikt biff.
Ha over kryddersmør ved servering!
Vend aspargesbønnene raskt i panna til slutt!
http://jannikej.blogg.no/?c=1299430244 :)
INDREFILET
Servert med rotmos, soppstuing og asparges!
Du treng:
2 indrefiletar av storfe.
Melange.
Kryddersmør.
Aspargesbønne.
1 sellerirot.
4 persillerøtter.
Ein klatt smør.
Ein dæsj fløyte.
Salt og pepar.
200 g frisk sjampinjong
1 finhakka sjalottlauk.
Margarin.
1 pk kremfløyte.
Salt og pepar.
Gjer slik:
Rens og skjer røttene i terningar.
Kok dei møre.
Sik av vatnet
Ha grønnsakene tilbake i panna, tilsett smør og fløyte og mos det
Smak til med salt og pepar!
Skjær soppen i skiver. Steik denne saman med sjalottlauken i litt smør, krydre slik du likar. Ha over fløyte.
Kok til du får ein passe tjukk konsistens.
Brun indrefiletane i smør på sterk varme.
Ettersteik på lavare temperatur i 2-3 minutt på kvar side for medium steikt biff.
Ha over kryddersmør ved servering!
Vend aspargesbønnene raskt i panna til slutt!