Makronella
07-03-11, 13:47
Jeg har en spekeskinke-lignende sak liggende som begynner å haste å bruke opp, så nå om dagen går det mye i mat som kan ha slik skinke i seg. Denne middagen kom i stand den dagen jeg ikke hadde middags -ide` eller egentlig planer om noe annet enn vi har egg og skinke........ en titt i kjøleskapet og følgende varer ble fisket frem
Paprika
Purre
Brokkoli
skinke
baconost (halv boks)
egg
Skinke paprika, brokkoli og purre ble kuttet opp og blandet sammen i en bolle
https://lh6.googleusercontent.com/-qSCck2uP1zA/TXIjXhGlyTI/AAAAAAAAFhY/W2x_7nZJjoI/s400/DSCF0018.JPG (https://lh6.googleusercontent.com/-qSCck2uP1zA/TXIjXhGlyTI/AAAAAAAAFhY/W2x_7nZJjoI/s1600/DSCF0018.JPG)
Skille eggeplomme og eggehvite- Bland baconosten og eggeplommene sammen og bland dette sammen med de oppkuttete grønsakene og skinken.
https://lh5.googleusercontent.com/-tEpqemMa06U/TXIjX69LLjI/AAAAAAAAFhc/tS0Y-gg4V1M/s400/DSCF0021.JPG (https://lh5.googleusercontent.com/-tEpqemMa06U/TXIjX69LLjI/AAAAAAAAFhc/tS0Y-gg4V1M/s1600/DSCF0021.JPG)
Stivpisk eggehvitene og bland det forsiktig sammen med resten -
https://lh5.googleusercontent.com/-Ku7mnkYrnvY/TXIjYGCmc7I/AAAAAAAAFhg/FlcUG2InEyE/s400/DSCF0022.JPG (https://lh5.googleusercontent.com/-Ku7mnkYrnvY/TXIjYGCmc7I/AAAAAAAAFhg/FlcUG2InEyE/s1600/DSCF0022.JPG)
Ha i ildfast form og stek på 200 grader til gratengen har fin farge -hos meg var den ferdig etter 20 min.
https://lh3.googleusercontent.com/-cfeIe2sIbfc/TXIjYs7m6zI/AAAAAAAAFhk/d4y6au0q10E/s400/DSCF0025.JPG (https://lh3.googleusercontent.com/-cfeIe2sIbfc/TXIjYs7m6zI/AAAAAAAAFhk/d4y6au0q10E/s1600/DSCF0025.JPG)
https://lh3.googleusercontent.com/-NjRRan7unRE/TXIjYywF5XI/AAAAAAAAFho/0_K501ZOoQg/s400/DSCF0027.JPG (https://lh3.googleusercontent.com/-NjRRan7unRE/TXIjYywF5XI/AAAAAAAAFho/0_K501ZOoQg/s1600/DSCF0027.JPG)
Paprika
Purre
Brokkoli
skinke
baconost (halv boks)
egg
Skinke paprika, brokkoli og purre ble kuttet opp og blandet sammen i en bolle
https://lh6.googleusercontent.com/-qSCck2uP1zA/TXIjXhGlyTI/AAAAAAAAFhY/W2x_7nZJjoI/s400/DSCF0018.JPG (https://lh6.googleusercontent.com/-qSCck2uP1zA/TXIjXhGlyTI/AAAAAAAAFhY/W2x_7nZJjoI/s1600/DSCF0018.JPG)
Skille eggeplomme og eggehvite- Bland baconosten og eggeplommene sammen og bland dette sammen med de oppkuttete grønsakene og skinken.
https://lh5.googleusercontent.com/-tEpqemMa06U/TXIjX69LLjI/AAAAAAAAFhc/tS0Y-gg4V1M/s400/DSCF0021.JPG (https://lh5.googleusercontent.com/-tEpqemMa06U/TXIjX69LLjI/AAAAAAAAFhc/tS0Y-gg4V1M/s1600/DSCF0021.JPG)
Stivpisk eggehvitene og bland det forsiktig sammen med resten -
https://lh5.googleusercontent.com/-Ku7mnkYrnvY/TXIjYGCmc7I/AAAAAAAAFhg/FlcUG2InEyE/s400/DSCF0022.JPG (https://lh5.googleusercontent.com/-Ku7mnkYrnvY/TXIjYGCmc7I/AAAAAAAAFhg/FlcUG2InEyE/s1600/DSCF0022.JPG)
Ha i ildfast form og stek på 200 grader til gratengen har fin farge -hos meg var den ferdig etter 20 min.
https://lh3.googleusercontent.com/-cfeIe2sIbfc/TXIjYs7m6zI/AAAAAAAAFhk/d4y6au0q10E/s400/DSCF0025.JPG (https://lh3.googleusercontent.com/-cfeIe2sIbfc/TXIjYs7m6zI/AAAAAAAAFhk/d4y6au0q10E/s1600/DSCF0025.JPG)
https://lh3.googleusercontent.com/-NjRRan7unRE/TXIjYywF5XI/AAAAAAAAFho/0_K501ZOoQg/s400/DSCF0027.JPG (https://lh3.googleusercontent.com/-NjRRan7unRE/TXIjYywF5XI/AAAAAAAAFho/0_K501ZOoQg/s1600/DSCF0027.JPG)