marjusen
07-03-11, 18:32
I dag hadde vi det litt travelt hjemme, også var vi blakke:p Så da var det å se i fryseren og ta litt av det vi hadde.
Kanskje man senker forventningene ett par hakk da, men dæven å godt dette ble altså. Uuutrolig nydelig smak som passa veldig godt sammen.
Du tar: (Dette var til hele min lille familie på 3)
Ingredienser:
3 Kyllingfileer
150 gram bacon
250 gram sellerirot
1/2 boks snøfrisk rødløk og timian
saus etter smak
1/2 pose frosne grønnsaker (blomkål og brokkoli)
3 kyllingfileer, hakker disse i terninger og steker dem i smør. Så tilsetter du 150 gram bacon skjært i terninger og steker inn disse.
250 gram sellerirot som kokes møre, ca 20-25 minutt. Når disse er ferdig kokt heller du av alt vannet. Tilsett en halv boks snøfrisk rødløk og timian. En god spiseskje med smør. Litt salt og pepper. Kjør dette helt glatt med stavmiksern. (Nam nam nam, denne ble god til kyllingen altså)
Når du skal lage blomkål og brokkoli er det faktisk en helt annen verden å bruke damprist i kjelen. Har du ikke prøvd det, PRØV! Den er ikke dyr.
Tilsett litt smør i vannet og damp grønnsakene ca 5-6 minutt.
Vi brukte ferdigsaus, men her kan du jo bruke den sausen du liker best til kylling. Og samboern min kokte litt ris til seg og vesla:)
Kanskje man senker forventningene ett par hakk da, men dæven å godt dette ble altså. Uuutrolig nydelig smak som passa veldig godt sammen.
Du tar: (Dette var til hele min lille familie på 3)
Ingredienser:
3 Kyllingfileer
150 gram bacon
250 gram sellerirot
1/2 boks snøfrisk rødløk og timian
saus etter smak
1/2 pose frosne grønnsaker (blomkål og brokkoli)
3 kyllingfileer, hakker disse i terninger og steker dem i smør. Så tilsetter du 150 gram bacon skjært i terninger og steker inn disse.
250 gram sellerirot som kokes møre, ca 20-25 minutt. Når disse er ferdig kokt heller du av alt vannet. Tilsett en halv boks snøfrisk rødløk og timian. En god spiseskje med smør. Litt salt og pepper. Kjør dette helt glatt med stavmiksern. (Nam nam nam, denne ble god til kyllingen altså)
Når du skal lage blomkål og brokkoli er det faktisk en helt annen verden å bruke damprist i kjelen. Har du ikke prøvd det, PRØV! Den er ikke dyr.
Tilsett litt smør i vannet og damp grønnsakene ca 5-6 minutt.
Vi brukte ferdigsaus, men her kan du jo bruke den sausen du liker best til kylling. Og samboern min kokte litt ris til seg og vesla:)