Metallian
15-03-11, 14:01
Jeg går ikke på lavkarbo men prøver generelt å lage sunn og enkel mat-som selvsagt skal være god også. Etter tips fra en venninne ville jeg prøve å panere fisk i baconsvor da det hørtes spennende ut-og så tenkte jeg da at jeg kunne ta steget fullt ut og prøve meg på en "full" lavkarbomiddag for en gangs skyld. Lurte litt på hva dere mener om denne oppskriften-mtp mengde karbs osv:
Du trenger pr.person: (Her velger man jo selvsagt selv om man vil ha mer/mindre fisk kontra blomkål)
ca 200 gram fisk 0.3 gram karbohydrat pr/100gram
ca 200 gram blomkål 2.3 gram karbohydrqater pr.100gram
Smør
Løk
1 egg (til panering)
Baconsvor -jeg valgte Maaruds Gullsvor 2.5 gram karbs/100gram (Det blir ikke så mange gram av det)
Totalt ca 6gram karbohydrater + små mengder fra smør/løk/baconsvor/egg
EDIT:
Bilder og fremgangsmåte her (http://www.matmoro.no/baconsvorpanert-fisk-lavkarbo/) om det betyr noe-men det er lavkarbo dette ikke sant? Det er ikke for mye karbs her?
Du trenger pr.person: (Her velger man jo selvsagt selv om man vil ha mer/mindre fisk kontra blomkål)
ca 200 gram fisk 0.3 gram karbohydrat pr/100gram
ca 200 gram blomkål 2.3 gram karbohydrqater pr.100gram
Smør
Løk
1 egg (til panering)
Baconsvor -jeg valgte Maaruds Gullsvor 2.5 gram karbs/100gram (Det blir ikke så mange gram av det)
Totalt ca 6gram karbohydrater + små mengder fra smør/løk/baconsvor/egg
EDIT:
Bilder og fremgangsmåte her (http://www.matmoro.no/baconsvorpanert-fisk-lavkarbo/) om det betyr noe-men det er lavkarbo dette ikke sant? Det er ikke for mye karbs her?