View Full Version : Line’s Chicken Nuggets - (Bilder)


Shrinking Line
20-03-11, 15:38
Dette er en blanding av mine Chickenfingers (http://theshrinkingline.com/2009/12/11/chickenfingers/) og Lena’s Chicken Nuggets (http://lenabeatrice.net/lavkarbomat/kylling/chicken-nuggets/).
Chickenfingers er noe jeg prøvde meg på allerede i 2009 og det ble en stor favoritt. Grunnen til at det ble fingers er fordi jeg ikke fikk tak i kyllingkjøttdeig her nede og måtte lage selv. Da var det enklere å kutte kjøttet i strimler og panere det slik.
Forrige helg fant jeg for første gang kyllingkjøttdeig og da måtte jeg bare lage Chicken Nuggets.


Ingredienser


Kyllingkjøttdeig
Krydder – Jeg er utrolig glad i Santa Maria Chicken and Steak
Baconcrisp av svin
Parmesan
Egg
Smør

Finhakk parmesan og baconcrisp. Jeg bruker en hakkeboks og det fungerer kjempe bra. Bland det sammen
Bland kjøttdeigen med ønsket mengde krydder. Rull sammen i små baller som du klemmer litt flate, som kjøttkaker.
Pisk egg og dypp kjøttet i, før du har det i paneringen.


http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2011/03/P1070310.jpg (http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2011/03/P1070310.jpg)


Ha en del smør i stekepanna på middels varme før du har i nuggetsene. Greit med litt sterkere varme i starten, men for at de ikke skal bli for mørke bør man skru ned ganske kjapt slik at de blir gjennomstekt.


http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2011/03/P1070311.jpg (http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2011/03/P1070311.jpg)


Stek dem til de er krispy på hver side.


http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2011/03/P1070325.jpg (http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2011/03/P1070325.jpg)


Dippen er en blanding av creme fraish, sukkerfri ketchup og sambal oelek.


http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2011/03/P1070324.jpg (http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2011/03/P1070324.jpg)


Mine ble litt tykke denne gangen, neste gang skal jeg ha dem flatere. God og mett ble jeg uansett, 3.5 stk var mer enn nok.

kiril
20-03-11, 15:43
disse så kjempegode og smarte ut,,,, lurer på om det er noe mankan bruke istedenfor bacon crisp...

Furine
20-03-11, 15:45
disse så kjempegode og smarte ut,,,, lurer på om det er noe mankan bruke istedenfor bacon crisp...

Eg veit somme panerer med pofiber.

langaard
20-03-11, 15:47
disse så kjempegode og smarte ut,,,, lurer på om det er noe mankan bruke istedenfor bacon crisp...
Mandelmel kanskje?:)

Shrinking Line
20-03-11, 15:54
Mandelmel har jeg og hørt at folk har brukt og fått bra resultater.

De ble utrolig gode. Brukte en del krydder i dem, liker det med mye smak.

tattoogl
20-03-11, 16:05
Hvordan er det med kokosmel tro? (Man panerer jo fisk i mel, salt og pepper..) Og kylling og kokos er jo en fin kombinasjon :p

Furine
20-03-11, 16:07
Hvordan er det med kokosmel tro? (Man panerer jo fisk i mel, salt og pepper..) Og kylling og kokos er jo en fin kombinasjon :p

:nei: Fungerer IKKJE! Har prøvd med kyllingvengar, tørrare og meir forferdeleg skal du leite lenge etter. Kokosmjøl treng veldig mykje væte.

kiril
20-03-11, 16:10
får pröve meg med mandelmel siden jeg har d, hva er egentlig pofiber?

Furine
20-03-11, 16:31
får pröve meg med mandelmel siden jeg har d, hva er egentlig pofiber?

Semper pofiber. (http://www.matvareguiden.no/matvare445.asp)
Pakken ser slik ut (http://www.markensgrode.no/semper-pofiber--125-g-p-1656-c-360.aspx). Kan brukast på samme måte som fiberhusk i bakverk.

kiril
20-03-11, 16:47
takk takk :):)

ssttii
22-03-11, 21:11
Så fantastisk ut! Skal helt klart prøves ut :D

tamanda
28-03-11, 15:51
Jeg brukte karri pulver oppi mine. Ble kjempe godt (: Skal prøve meg litt frem med litt andre krydder også neste gang (:
Disse falt i smak for både meg og datteren min (:
Takk for oppskrift (:

Shrinking Line
28-03-11, 18:53
Så hyggelig at det smakte. Har kan man variere med masse spennende krydder.

Lavkarbo-mat
01-04-11, 14:33
Dagens fredagsmiddag :)

Serveres med en stor og herlig salat!!

dumidalia
09-04-11, 23:42
Veldig gode! Jeg brukte en pose burgermix som krydder, siden det var det jeg hadde. Ble veldig godt! Og niesa på 14 spurte om jeg kunne lære mammaen å lage det, men ikke denne tanta, nei. Så da lagde vi en porsjon ekstra som hun kan ta med hjem :)