View Full Version : Nok en tunfisksalat - (Bilder)


Shrinking Line
22-03-11, 08:33
Dette spiste jeg mye av da jeg gikk på universitetet i Frankrike. Da ikke i forbindelse med lavkarbo, men lagde baguetter med tunfisksalat, og det var så utrolig godt. Har vært litt matlei og tom for ideer om hva jeg kan spise på jobben i det siste. I helgen kjøpte jeg inn litt tunfisk i raspolje, og da jeg så boksene så kom jeg på den gode tunfisksalaten.


Ingredienser


1 boks Tunfisk
1 Paprika
Ost – Jeg brukte cheddar, men parmesan er og kjempe godt.
Creme Fraiche
Majones



http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2011/03/P1070328.jpg (http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2011/03/P1070328.jpg)


Åpner tunfisken og lar oljen renne av. Kuttet paprika i små biter, rev osten og hadde alt i en bolle. Så hadde jeg et beger (125g) med Creme Fraiche og ca 1/4 -1/2 pakke med majones. Blandet alt sammen.


http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2011/03/P1070335.jpg (http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2011/03/P1070335.jpg)


Kjempe godt å ved siden av noe annet, på brød, eller for seg selv. Velg og vrak og nyt.


http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2011/03/P1070331.jpg (http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2011/03/P1070331.jpg)

Maskotten
22-03-11, 20:35
Åh- det så knallgodt ut.. tenker at dette kan være godt oppå en salat :)
Skal definitivt prøves.. jeg har tunfisk i vann i skapet, håper det går bra :)

TigerTove
24-03-11, 10:13
Kanskje jeg skal teste ut denne til lunch ;) dessuten leste jeg at tunfisk gjør deg i godt humør pga omega 3 innholdet..

Ellekaramelle
02-04-11, 14:59
I dag laget jeg denne salaten, og den var kjempegod.....)
Takker varmt for oppskrift. Hadde denne deilige tunfisksalaten på en nybakt lavkarbobrødskive, og var et lite øyeblikk i "himmelen"...:):):)

langaard
02-04-11, 15:54
Laget denne salaten i dag og blandet inn reker og litt pressa sitron. nydelig:)

Tyra74
24-04-11, 16:44
Hvor mye ost bruker du?

Og rasper du den eller skjærer i terninger?

Shrinking Line
26-04-11, 08:26
Jeg rasper alltid osten, går raskere enn å skjære opp. Hvor mye jeg bruker ser jeg nesten ann. Varierer hver gang.

Tanialasagna
01-08-11, 15:49
nam-nam :D

lille_trille
01-08-11, 17:17
Denne såg fantastisk god ut. Skal prøves. Tusen takk for at du deler med oss :)

Stripete
01-08-11, 22:38
Mmmnam, der var morgendagens lunsj i boks. Takk for tipset! :)