View Full Version : Smidig overgang


Kaiser
13-04-11, 14:49
Hei.

Noen som har tips til meg?: Jeg har i ca 6 mnd fulgt ketose-dietten. Det har fungert veldig fint, men har hørt etter 6 mnd så bør man ta en pause. Er det noen som kan gi råd i forhold til hvilken type mat jeg bør gå over til, vil jo selvfølgelig unngå å gå opp i vekt igjen.

Håper på tips og råd.

arnakristin
13-04-11, 15:03
Hei,
Mange bruker Atkins Vedvarendestigen (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=4338) som rettesnor når de skal øke på med kh. …og andre igjen tar ikke pause på ketogene dietter

Kaiser
14-04-11, 09:46
Takk skal du ha!

Kitt
14-04-11, 10:11
Dersom du føler deg helt frisk og fin og har flere kilo å miste, er det ingen grunn til å øke karber. Mange her som spiser ketogent over mye lengre tid!:D

sistegang
14-04-11, 17:17
Jeg har vært på ketolysekuren i et år og har ikke tenkt å gi meg før om et halvt års tid. Jeg sjekker blodprøver (de som står i ketolyseboka) hver 3. måned. Og er friskere nå enn det jeg har vært på 25 år.

Kaiser
15-04-11, 11:35
Kan nå se at det ikke er noen "absolutt" i å ha en pause etter 6 mnd. Jeg har flere kilo å miste, men jeg savner veldig å spise brødskive, evt knekkebrød. Jeg vet det er mulig å lage egne, men er det noe (brød/knekkebrød) som kan kjøpes og spise i små mengder?

Kitt
15-04-11, 12:06
Dr. Torkil sier vel at man kan spise Fiberrik.
De med linfrø(blå) og solsikkekjerner(gul) inneholder 2.7karber pr stk. Jeg har spist 2 til frokost en periode og ikke falt ut av ketose av det!:)

Kaiser
17-04-11, 20:59
Suverent! :)

Det er noe jeg må prøve, takk for tipset!