View Full Version : Fritere dessert..?


Tatum
16-04-11, 13:54
Jeg skal fritere en camembert til dessert i dag, men jeg er usikker på hva jeg skal bruke til panering? Jeg vil jo ikke ha saltsmak på, så baconsvor etc er utelukket..
Går det an å rulle i egg og så i nøtter? Hvilke nøtter er isåfall best?

ekenna
16-04-11, 14:10
Har du laget dette før (med vanlig panering)? Jeg trodde ikke at det var vanlig å panere camenberten, men skjære den i biter og frityrsteke den som den er.

Mmm... Nå kom jeg på hva jeg skal lage meg til helgekos hvertfall. "popcorn cheese"! Jummy.

Furine
16-04-11, 14:23
Popcorn cheese, ekenna? Meir info?

Du kan panere med pofiber, Tatum, om du har det i hus. Neter etc funkar også.

ekenna
16-04-11, 14:52
Jeg så det på TV her en dagen. Så kjempegodt ut, og lavkarbo-delux ^^ Det er frityrstekt fast ost, som parmesan, cheddar, manchego eller lignende, og kokken som lagde det kalte det "popcorn cheese". Brukte det i plassen for krutonger på noe som var en variant av gresk salat. Jeg har ikke lagd det enda, men i kveld er kvelden! :p Håper det blir sånn noelunde vellykket :)

Zincite
16-04-11, 14:55
Vet noen panerer ting i sesamfrø også, men vet ikke hvordan det smaker på ost :)
Jeg har brukt det på fisk for lenge siden, og det smakte godt.

Bare for å gi deg et alternativ til om du har lyst å prøve flere ting.

Tatum
17-04-11, 00:37
Tusen takk for svar, jenter :)
Jeg rullet i egg og så i en blanding av hakkede hasselnøtter, litt kanel, og litt perfect sød.
Frityrstekte, og laget en jordbærsaus av litt fløte, og en ss lavkarbo jordbærsaus som jeg kokte tjukk.
Det ble DØDSGODT! Det må bare prøves, blir fast lørdagssnack her i huset :)

Har ikke orket å regne ut karboinnhold enda, men tror ikke det er helt avskrekkende..

Og tusen takk for tipset om sesamfrø, det er sikkert helt supert :_punk:

ekenna
17-04-11, 22:54
Ikke prøv å page popcorn cheese! (dumme TV-kokker som får alt til å se så enkelt ut...) Hehe.. ^^