JonKleiven
20-04-11, 00:41
Hei og hopp,
Jeg er ny på forumet og har et spørsmål om bacon og koffein.
Koffein: Jeg drikker masse kaffe og koffeinholdig te, og har aldri hørt at dette kan påvirke insulinnivået før jeg kom hit. Er det noen som kan lenke til noe vitenskapelig grunnlag for koffeinredselen (koffein skal jo være godt for å øke metabolismen). Siden jeg har gått ned jevnt og trutt med koffein i kosten så regner jeg med at dette ikke gjelder meg uansett, men kanskje jeg hadde hatt større effekt av å slutte?
Jeg ser at bacon anbefales varmt i forskjellige lavkarbokosthold siden dette er svin og skal således inneholde 0 karbohydrater. Men på utenlandske forum blir jeg ofte frarådet bacon fordi det blir tilvirket med glukose (det står i hvert fall på pakningen).
Er det noen her som kan fortelle meg noe endelig om bacon, og hvorvidt det forenelig med lavkarbo?
Jeg er ny på forumet og har et spørsmål om bacon og koffein.
Koffein: Jeg drikker masse kaffe og koffeinholdig te, og har aldri hørt at dette kan påvirke insulinnivået før jeg kom hit. Er det noen som kan lenke til noe vitenskapelig grunnlag for koffeinredselen (koffein skal jo være godt for å øke metabolismen). Siden jeg har gått ned jevnt og trutt med koffein i kosten så regner jeg med at dette ikke gjelder meg uansett, men kanskje jeg hadde hatt større effekt av å slutte?
Jeg ser at bacon anbefales varmt i forskjellige lavkarbokosthold siden dette er svin og skal således inneholde 0 karbohydrater. Men på utenlandske forum blir jeg ofte frarådet bacon fordi det blir tilvirket med glukose (det står i hvert fall på pakningen).
Er det noen her som kan fortelle meg noe endelig om bacon, og hvorvidt det forenelig med lavkarbo?