Notabella
02-05-11, 22:21
Blomkålris
Blomkålhode
3 ss smør
1 hvitløksfedd (hakk smått)
salt og pepper etter smak
Kan ha 2 vårløk oppi, jeg sløyfet det.
Først river du blomkålhodet på et rivjern.
Smeltet smøret i en stor steke panne. Surret hvitløken en liten stund. Hadde oppi den revne blomkålen, kvernet pepper og salt. Stekte dette på middels varme i 7-8 minutter. Blandet oppi vårløken .
Carbonarasaus
150- 200g bacon
2 -3 hvitløksfedd
1,5- 3 dl fløte
3 egg
champingjong for de som liker det.
Stek baconet gylent eller sprøtt. Tilsett hvitløk. Ta oppi så mye fløte du ønsker å la det koke til det tykner.
Når det ser bra ut blander du det med blomkålrisen oppi en bolle. Rør så godt inn ett og ett egg :)
Tilsett så ønsket mengde med parmesan ost
http://1.bp.blogspot.com/-EmqCPLt-SME/Tb8OU6DJ_UI/AAAAAAAAAJs/m4pMJ674H4M/s320/IMG_4460.JPG (http://1.bp.blogspot.com/-EmqCPLt-SME/Tb8OU6DJ_UI/AAAAAAAAAJs/m4pMJ674H4M/s1600/IMG_4460.JPG)
du ser ikke blomkålrisen så godt, men d var nok ;)
Dette var et godt alternativ hvis du er glad i carbonasaus slik som meg :)
Håper det smaker :)
Flere bilder på bloggen :D
Bloggen (http://camillacelinafuglesang.blogspot.com/)
Blomkålhode
3 ss smør
1 hvitløksfedd (hakk smått)
salt og pepper etter smak
Kan ha 2 vårløk oppi, jeg sløyfet det.
Først river du blomkålhodet på et rivjern.
Smeltet smøret i en stor steke panne. Surret hvitløken en liten stund. Hadde oppi den revne blomkålen, kvernet pepper og salt. Stekte dette på middels varme i 7-8 minutter. Blandet oppi vårløken .
Carbonarasaus
150- 200g bacon
2 -3 hvitløksfedd
1,5- 3 dl fløte
3 egg
champingjong for de som liker det.
Stek baconet gylent eller sprøtt. Tilsett hvitløk. Ta oppi så mye fløte du ønsker å la det koke til det tykner.
Når det ser bra ut blander du det med blomkålrisen oppi en bolle. Rør så godt inn ett og ett egg :)
Tilsett så ønsket mengde med parmesan ost
http://1.bp.blogspot.com/-EmqCPLt-SME/Tb8OU6DJ_UI/AAAAAAAAAJs/m4pMJ674H4M/s320/IMG_4460.JPG (http://1.bp.blogspot.com/-EmqCPLt-SME/Tb8OU6DJ_UI/AAAAAAAAAJs/m4pMJ674H4M/s1600/IMG_4460.JPG)
du ser ikke blomkålrisen så godt, men d var nok ;)
Dette var et godt alternativ hvis du er glad i carbonasaus slik som meg :)
Håper det smaker :)
Flere bilder på bloggen :D
Bloggen (http://camillacelinafuglesang.blogspot.com/)