arnakristin
03-05-11, 17:27
Lavkarbomat som smaker (http://www.dagbladet.no/2011/04/26/tema/klikk/mat/16315584/)
Oppdag hvorfor stadig flere blir hekta på linsesuppe.
Oppskriften ser spennende ut den, men det var en ting jeg reagerte på irtikkelen og det var denne setningen her:
”Det er synd er lavkarbo-mobben er i ferd med å kapre linsene og dermed stemple dem som helsekost”
Vel, det ser ut til at det fortsatt er ett stykke igjen før lavkarbo blir stuereint i mediene…
...og her er oppskriften:
Linsesuppe med gode smaker
3 dl røde linser
1 løk
1 ts kumin
1 ts koriander (tørket)
150 g chorizo
1 ts tomatpuré
2 ss flytende kyllingkraft
salt og pepper
1 ts rødvinseddik
• Skrell løken og hakk den fint. Ha den i en gryte med linser (utvannede) og 2 desiliter vann.
• Ha i tomatpuré, kyllingkraft, kumin og koriander. Vend godt rundt.
• Smak til med salt, pepper og litt rødvinseddik.
• Stek chorizopølsene sprø på middels varme. Ha dem i suppa og server.
Oppdag hvorfor stadig flere blir hekta på linsesuppe.
Oppskriften ser spennende ut den, men det var en ting jeg reagerte på irtikkelen og det var denne setningen her:
”Det er synd er lavkarbo-mobben er i ferd med å kapre linsene og dermed stemple dem som helsekost”
Vel, det ser ut til at det fortsatt er ett stykke igjen før lavkarbo blir stuereint i mediene…
...og her er oppskriften:
Linsesuppe med gode smaker
3 dl røde linser
1 løk
1 ts kumin
1 ts koriander (tørket)
150 g chorizo
1 ts tomatpuré
2 ss flytende kyllingkraft
salt og pepper
1 ts rødvinseddik
• Skrell løken og hakk den fint. Ha den i en gryte med linser (utvannede) og 2 desiliter vann.
• Ha i tomatpuré, kyllingkraft, kumin og koriander. Vend godt rundt.
• Smak til med salt, pepper og litt rødvinseddik.
• Stek chorizopølsene sprø på middels varme. Ha dem i suppa og server.