Jeg vet at folk reagerer forskjellig på sukkeralkoholer. Noen blir dårlige i magen, mens andre ikke har noen problemer. Jeg vet også at de blir tatt opp i kroppen til noen mennesker men ikke alle. Så mitt spørsmål er da om de har noe med hverandre å gjøre? Min teori er at hvis man blir dårlig av sukkeralkoholer og får diare så går de bare rett igjennom og ikke blir tatt opp. Noen som har noen synspunkter?
Jeg tror det er mer snakk om påvirkningen på blodsukkeret enn at de blir "tatt opp" :)
Som min far - som får blodsukkerstigning av de små atkins-sjokoladene med maltitol (han har dia2).
takk. Det var bare min teori eller snarere ønsketenkning, da jeg er en av de som blir skikkelig dårlig.. hehe
takk. Det var bare min teori eller snarere ønsketenkning, da jeg er en av de som blir skikkelig dårlig.. hehe
Jeg også - men tåler atkins'ene bedre enn den ENE sukkerfrisjokoladen med maltitol jeg spiste en gang... det var DEN kvelden ;)
Den har ikke jeg prøvd.. Men jeg blir dårlig av noen typer atkinsbarer, ikke alle.. og gummigodteri, da kan jeg bare ta kvelden.. fysj, nei jeg får spise naturlig mat som jeg ikke blir dårlig av!
Atkins barer går uten at jeg reagerer overhodet. Men vingummi og karameller og pastiller, ja da blir jeg ett levende gasskraftverk. Blir ikke dårlig, men produserer vanvittig med luft. Kan få litt knip i magen om jeg ikke får denne luften ut. Men reagerer ikke mer enn det. Spiser jeg dette en kveld, så har jeg luft i ca 2 dager før det går over.