Sjokoholiker
10-05-11, 16:29
Jeg savner det å ha kjangs til å hive i seg en kjapp sjokkis bar som mellommåltid eller bare som kos, da jeg ikke tåler de barene. Så har jeg eksperimentert litt, og i går lagde jeg de her som jeg synes funka, men kan med fordel tilsettes litt kakaopulver og kanskje en skvett kaffe.
Valnøtter 80g
Delfiafett 60g
smør(jeg hadde melange) 45g
kokos 15g
sukkerfri sjokolade 45g
knuste valnøttene i mikseren, mens delfiafettet smelta i ei panne. Når det var smelta hadde jeg i smør og rørte godt. Tok vekk fra varmen og hadde i sjokoladen, når den var smelta hadde jeg i nøtter og kokos. Hadde røren på bakepapir i ei form og i fryseren til dagen etter. Pakka den da inn i folie og inn i kjøla på jobb. Senere var den like fin og hard. Vet ikke hvordan den blir i romtemperatur da. En kollega av meg fikk smake, ho synes den såg så god ut, men ho ulte og sa at det var som å slikke på smør. HEHE. bare for å advare dere som ikke takler smørsmak:p
Vil tørre å påstå at det ble 4,4 karber i hele røra.
lurer på hvordan den blir med et egg i, vet ikke om den stivner så bra da. Må bare prøve litt til:)
Valnøtter 80g
Delfiafett 60g
smør(jeg hadde melange) 45g
kokos 15g
sukkerfri sjokolade 45g
knuste valnøttene i mikseren, mens delfiafettet smelta i ei panne. Når det var smelta hadde jeg i smør og rørte godt. Tok vekk fra varmen og hadde i sjokoladen, når den var smelta hadde jeg i nøtter og kokos. Hadde røren på bakepapir i ei form og i fryseren til dagen etter. Pakka den da inn i folie og inn i kjøla på jobb. Senere var den like fin og hard. Vet ikke hvordan den blir i romtemperatur da. En kollega av meg fikk smake, ho synes den såg så god ut, men ho ulte og sa at det var som å slikke på smør. HEHE. bare for å advare dere som ikke takler smørsmak:p
Vil tørre å påstå at det ble 4,4 karber i hele røra.
lurer på hvordan den blir med et egg i, vet ikke om den stivner så bra da. Må bare prøve litt til:)