Serenity_
11-05-11, 21:28
Heisann!
Jeg er ganske ny på dette, og hører nok mest til lavkarbo gjengen. Men har kuttet ut brød, ris, pasta og sukker, mest for å bli kvitt væskeansamling jeg har vært plaget med. Har alltid blitt oppblåst etter pasta, uansett hvor godt det smaker, så føler jeg meg lite fresh etter en pastamiddag :p
I dag lagde jeg en ovnsbakt rett til middag til meg og samboer. Den bestod av:
2 stykker laks naturell
en halv paprika
3/4 løk
en neve purreløk
"saus":
2,5dl creme fraiche
1,5 ss dijon sennep
div krydder
100g Norvegia på toppen
Alt dette i en ildfastform, inn i ovnen på 200, vips, ferdig =)
Samboer hadde ris til, det hadde ikke jeg. Men jeg er nå skikkelig oppblåst i magen. Skjønner ikke dette. Har laget dette ofte, minst 2 gang i uken, men kun den siste tiden (2 uker) jeg har begynt å bli oppblåst av det.
Det er jo for det meste fett, så da er det vel ikke stort annet enn løken som kan gjøre det? Men har aldri reagert på det tidligere. Og jeg har siden jeg var 1 år spist store mengder løk i alle tenklige former (har også alltid hatt stålimmunforsvar =))
Noen tanker?
Jeg er ganske ny på dette, og hører nok mest til lavkarbo gjengen. Men har kuttet ut brød, ris, pasta og sukker, mest for å bli kvitt væskeansamling jeg har vært plaget med. Har alltid blitt oppblåst etter pasta, uansett hvor godt det smaker, så føler jeg meg lite fresh etter en pastamiddag :p
I dag lagde jeg en ovnsbakt rett til middag til meg og samboer. Den bestod av:
2 stykker laks naturell
en halv paprika
3/4 løk
en neve purreløk
"saus":
2,5dl creme fraiche
1,5 ss dijon sennep
div krydder
100g Norvegia på toppen
Alt dette i en ildfastform, inn i ovnen på 200, vips, ferdig =)
Samboer hadde ris til, det hadde ikke jeg. Men jeg er nå skikkelig oppblåst i magen. Skjønner ikke dette. Har laget dette ofte, minst 2 gang i uken, men kun den siste tiden (2 uker) jeg har begynt å bli oppblåst av det.
Det er jo for det meste fett, så da er det vel ikke stort annet enn løken som kan gjøre det? Men har aldri reagert på det tidligere. Og jeg har siden jeg var 1 år spist store mengder løk i alle tenklige former (har også alltid hatt stålimmunforsvar =))
Noen tanker?