Jannik16
14-05-11, 22:11
For fullt innlegg med masse bilder:
http://jannikej.blogg.no/?c=1305403656
:D
JANNIKES BLOMKÅL- OG SKINKEGRATENG!
Servert med ostekneks og crispisalat!
3 bitar sellerirot.
1 persillerot.
1 pk fløyte.
1 klatt smør.
1 blomkål.
2 pk picnicskinke.
10 kvitlauksfedd.
1 pk reve ost.
Crispisalat.
1 pk kavli taffelost med skinke.
Rens og skjer sellerirot og persillerot i passe store bitar.
Kok opp med 1/2 pk fløyte og ein klatt smør.
Ha over i ei ildfast form.
Kok opp blomkål og ha over.
Skjer opp skinke i passe terningar og ha over.
Rens og press kvitlauken over.
Ha over resten av fløyta.
Ha til slutt osten over og steik på 225 grader til osten er passe gyllen.
Ostekneksa lagar du ved å leggje osteskivene utover eit bakebrett og steiker på varmluft ved 200 grader i 5-7 minutt.
Nydelig!
http://jannikej.blogg.no/?c=1305403656
:D
JANNIKES BLOMKÅL- OG SKINKEGRATENG!
Servert med ostekneks og crispisalat!
3 bitar sellerirot.
1 persillerot.
1 pk fløyte.
1 klatt smør.
1 blomkål.
2 pk picnicskinke.
10 kvitlauksfedd.
1 pk reve ost.
Crispisalat.
1 pk kavli taffelost med skinke.
Rens og skjer sellerirot og persillerot i passe store bitar.
Kok opp med 1/2 pk fløyte og ein klatt smør.
Ha over i ei ildfast form.
Kok opp blomkål og ha over.
Skjer opp skinke i passe terningar og ha over.
Rens og press kvitlauken over.
Ha over resten av fløyta.
Ha til slutt osten over og steik på 225 grader til osten er passe gyllen.
Ostekneksa lagar du ved å leggje osteskivene utover eit bakebrett og steiker på varmluft ved 200 grader i 5-7 minutt.
Nydelig!