Bravo
22-05-11, 11:26
Dette er min mors gamle oppskrift fra da jeg var liten, og vi barna elsket den.
Ingredienser
nakkekoteletter
løk (1 liten)
revet ost
kremfløte (1 beger)
1 boks hermetiske tomater
1 boks tomatpuré
oregano
timian
salt & pepper
basilikum
(andre krydder etter eget ønske)
Fremgangsmåte:
Brun/stek kotelettene og skjær beina vekk etterpå.
Del i passe stykker.
Bruk en ildfast form, ha løk i bunnen, så kjøttet,
og så heller du fløte med krydder iblandet over.
Strø ost på toppen.
Stekes i ovn 45 min ved 200-180〫C
(først 200〫 en stund, så senker du temperaturen til 180〫
Jeg la inn dette på diett.no nå, med 500g kotelett, en liten løk, norvegiaost og tomatboks&puré fra landlord, og kom da ut med 27 komma noe karbohydrater på hele retten. Fire gode porsjoner blir dette, så regn 7kh pr porsjon
Ingredienser
nakkekoteletter
løk (1 liten)
revet ost
kremfløte (1 beger)
1 boks hermetiske tomater
1 boks tomatpuré
oregano
timian
salt & pepper
basilikum
(andre krydder etter eget ønske)
Fremgangsmåte:
Brun/stek kotelettene og skjær beina vekk etterpå.
Del i passe stykker.
Bruk en ildfast form, ha løk i bunnen, så kjøttet,
og så heller du fløte med krydder iblandet over.
Strø ost på toppen.
Stekes i ovn 45 min ved 200-180〫C
(først 200〫 en stund, så senker du temperaturen til 180〫
Jeg la inn dette på diett.no nå, med 500g kotelett, en liten løk, norvegiaost og tomatboks&puré fra landlord, og kom da ut med 27 komma noe karbohydrater på hele retten. Fire gode porsjoner blir dette, så regn 7kh pr porsjon