View Full Version : Squash- spaghetti


Gerd
25-05-11, 15:50
Squash-spaghetti

Ønsket mengde squash rives i lange strimler med et juliennejern.

Stekes i litt smør på medium/sterk varme i stekepanna 2-3 minutter
Rør forsiktig om hele tiden.
Trekk pannen av platen.
Strø på litt salt.

Serveres med stekt kjøttdeig og hjemmelaget pastasaus.


http://forum.lavkarbo.no/picture.php?pictureid=2948&albumid=327&dl=1306331197&thumb=1 (http://forum.lavkarbo.no/album.php?albumid=327&pictureid=2948)

Juliennejern:
http://image.normthompson.com/solutions/images/us/local/products/detail/81878.jpg

Jeg kjøpte mitt på Rema 1000
Kan også fåes tak i på Jernia og Til Bords.

LibraGirl
25-05-11, 17:55
Skal definitivt prøves!! Savner spagetti :p

Imp
25-05-11, 17:57
Jeg lager pastagugge med squash, steker squash i strimler som du, og har i ost, smør og en ts eller to tomatpurè og krydder...nam!
Men det høres ut som jeg må skaffe meg et juliennejern.

LibraGirl
25-05-11, 17:59
Hva er egentli ett juliennehjern? :p

kamp
25-05-11, 18:19
Jeg har en slik
http://image.normthompson.com/solutions/images/us/local/products/detail/81878.jpg
Akkurat som en potetskreller bare den lager tynne riller.

Tiki
25-05-11, 18:32
Dette er en av mine favorittgrønsaksretter som tilbehør i tillegg til salat også. Bruker det en del til nakkekoteletter også med raspet parmasan på. Deilig. Et Juliannejern er fin invistering når man spiser lavkarbo.

LibraGirl
25-05-11, 19:05
Ah tusen takk :D

babydoll
25-05-11, 23:36
Noen som vet hvor det kan kjøpes juliennejern? Har de det f.eks. på en helt vanlig Clas Ohlson eller Jernia?

mio87
26-05-11, 01:38
Jernia har jeg hørt at skal ha:)

Tiki
26-05-11, 08:28
Noen som vet hvor det kan kjøpes juliennejern? Har de det f.eks. på en helt vanlig Clas Ohlson eller Jernia?

Velutstyrte kjøkkenbutikker har i alle fall. Kitchen, Traktøren o.l. elles har de sikkert på Jernia også.

Jeg har i merket Røsle, men det er mest for jeg samler på det, og har mange andre kjøkkenredskaper i det merket.

lille_trille
28-06-11, 13:09
Kjøpte på Kitch, Oslo City i forrige uke. Uten håndtak, men med godt gripetak likevel. God invistering :)

Alenka
04-10-11, 16:18
jeg bruke wok, 2-3 min. FERDIG

<insert_scary_name_here>
04-10-11, 16:40
Lager mye squash-spaghetti. Anbefaler å klemme ut vannet av den før steking. Strimler den opp, legger den i et dørslag med litt salg over, og lar den renne av seg en stund. Så klemmer jeg ut alt vannet jeg får ut, før jeg steker den i en varm panne med mye smør i. Da blir den ikke så fuktig, og jeg får den varm uten at den mister sprøheten! Namme