boble
02-04-05, 18:33
Dette lagde jeg nå og det ble såå godt!
Må bare legge det ut.
1/2 til 1 basillikum.
En pk ruccola,ca 75 g. (sto det på pakka,men det var bare 60g i. Lurt av gartner. Humf..)
Salat. jeg brukte issalat,men valgfritt. 100 g brukte jeg
Div grønnsaker etter smak. Jeg brukte vårløk, paprika og tomat.
50-100 g fetaost
Det er viktig at man ikke kutter ut basillikumen eller ruccolaen,for da mister liksom salaten sitt særpreg. Utover det så kan man mixe og matche som man vil.
.
Lag dressing av 50/50 oliven olje og balsamico og hell over.
Bland og sett til side mens du fikser kyllingen!
Kjøtt fra en grillkylling,i biter
2 ss creme fraishe
Stek kyllingbitene i litt olje til de er varme.
Hell så over creme fraiche og la det surre sammen til creme fraichen er kokt inn.
Legg salaten på en tallerken og ha den varme kyllingen over.
Strø på parmesan og hell på litt ekstra balsamico og spis.
Det er sååååå godt.
Hadde jeg ikke vært på induksjon,skulle jeg ha hatt litt ristede pinjekjerner og mye pesto på.
DET hadde vært perfekt:
Må bare legge det ut.
1/2 til 1 basillikum.
En pk ruccola,ca 75 g. (sto det på pakka,men det var bare 60g i. Lurt av gartner. Humf..)
Salat. jeg brukte issalat,men valgfritt. 100 g brukte jeg
Div grønnsaker etter smak. Jeg brukte vårløk, paprika og tomat.
50-100 g fetaost
Det er viktig at man ikke kutter ut basillikumen eller ruccolaen,for da mister liksom salaten sitt særpreg. Utover det så kan man mixe og matche som man vil.
.
Lag dressing av 50/50 oliven olje og balsamico og hell over.
Bland og sett til side mens du fikser kyllingen!
Kjøtt fra en grillkylling,i biter
2 ss creme fraishe
Stek kyllingbitene i litt olje til de er varme.
Hell så over creme fraiche og la det surre sammen til creme fraichen er kokt inn.
Legg salaten på en tallerken og ha den varme kyllingen over.
Strø på parmesan og hell på litt ekstra balsamico og spis.
Det er sååååå godt.
Hadde jeg ikke vært på induksjon,skulle jeg ha hatt litt ristede pinjekjerner og mye pesto på.
DET hadde vært perfekt: