Bøtt
09-06-11, 20:27
Dette har jeg laget to ganger nå og er en rett som passer fint til fredag og lørdagskvelden:)
Kan også fylle en squash vist en ikke liker paprika:ja:eller en bifftomat da kan du bare ta ut innholdet i tomaten og ha i fyllet.
Kjøttdeig
1liten løk
1boks champinjong
1boks hakka tomater.
1/2 Boks rømme
1ts chillikrydder
Mozzarellaost
Brie.
Brun kjøttdeigen ,tilsett løk og champinjong.Ta så oppi de hakkede tomatene ,soppen og rømmen.La dette stå å putre i 20min på svak varme.
Skjær paprikaen i 2 og legg kjøttfyllet i paprikaen.Skjer brie i tykke skiver og legg på toppen,strø litt mozzarella over til slutt.
Stekes midt i ovnen i ca20 min.
Kan også fylle en squash vist en ikke liker paprika:ja:eller en bifftomat da kan du bare ta ut innholdet i tomaten og ha i fyllet.
Kjøttdeig
1liten løk
1boks champinjong
1boks hakka tomater.
1/2 Boks rømme
1ts chillikrydder
Mozzarellaost
Brie.
Brun kjøttdeigen ,tilsett løk og champinjong.Ta så oppi de hakkede tomatene ,soppen og rømmen.La dette stå å putre i 20min på svak varme.
Skjær paprikaen i 2 og legg kjøttfyllet i paprikaen.Skjer brie i tykke skiver og legg på toppen,strø litt mozzarella over til slutt.
Stekes midt i ovnen i ca20 min.