Ellekaramelle
19-06-11, 14:12
Jeg har vært på leirskole med elevene mine denne uken.
På forhånd var jeg veldig i stuss på hordan jeg skulle klare å holde meg til lavkarbodietten min der oppe. Det er viktig for elevene å lære seg å sette pris på den maten de får servert, så lenge maten er god og næringsrik og man ikke har noen form for allergi eller intoleranse for matvarer. Holdningene til mat blandt unge mennesker i dag er rett og slett helt horrible, og hvis jeg i tileeg skulle sitte og spise helt andre ting enn elevene mine, hadde det blitt mye forklaringer og masse mas, så jeg bestemte meg for å gjøre minst mulig ut av det.
Det eneste jeg tok med meg hjemmenfra var mitt eget hjemmebakte brød.
Dette forklarte jeg bare med at jeg ikke tåler hvetemel så godt.
Ved middagsbordet lot jeg sausen være, og tok bare en halv potet, men lesset ellers oppå med grønnsaker og kjøttkaker, fiskekaker, osv...
Da jeg kom hjem fredag trodde jeg at jeg hadde lagt på meg minst en kilo...men det hadde jeg ikke. Jeg hadde gått ned nesten 2.... ??
Jaja.. Forstå det den som kan. Jeg regnet litt løselig på karboene jeg fikk i meg i løpet av dagene der oppe, og det var mye mer enn jeg pleier å spise. Og mindre fett ble det jo også, siden maten vi fikk egentlig ikke var av det fete slaget.
Selvfølgelig er jeg glad for nedgangen, jeg har stått dønn stille i laaaang tid nå, så kanskje kroppen bare trengte en liten vri..??
På forhånd var jeg veldig i stuss på hordan jeg skulle klare å holde meg til lavkarbodietten min der oppe. Det er viktig for elevene å lære seg å sette pris på den maten de får servert, så lenge maten er god og næringsrik og man ikke har noen form for allergi eller intoleranse for matvarer. Holdningene til mat blandt unge mennesker i dag er rett og slett helt horrible, og hvis jeg i tileeg skulle sitte og spise helt andre ting enn elevene mine, hadde det blitt mye forklaringer og masse mas, så jeg bestemte meg for å gjøre minst mulig ut av det.
Det eneste jeg tok med meg hjemmenfra var mitt eget hjemmebakte brød.
Dette forklarte jeg bare med at jeg ikke tåler hvetemel så godt.
Ved middagsbordet lot jeg sausen være, og tok bare en halv potet, men lesset ellers oppå med grønnsaker og kjøttkaker, fiskekaker, osv...
Da jeg kom hjem fredag trodde jeg at jeg hadde lagt på meg minst en kilo...men det hadde jeg ikke. Jeg hadde gått ned nesten 2.... ??
Jaja.. Forstå det den som kan. Jeg regnet litt løselig på karboene jeg fikk i meg i løpet av dagene der oppe, og det var mye mer enn jeg pleier å spise. Og mindre fett ble det jo også, siden maten vi fikk egentlig ikke var av det fete slaget.
Selvfølgelig er jeg glad for nedgangen, jeg har stått dønn stille i laaaang tid nå, så kanskje kroppen bare trengte en liten vri..??