Jeg prøvde meg på denne oppskriften: http://lchf-bloggen.blogspot.com/2010/12/karamellkonfekt-med-peantter-snickers.html
Det gikk ikke så bra... Massen delte seg, fordi jeg rørte for mye...
Så det var bare å kaste... :/
Tenkte å prøve en gang til, men har bare 1 1/2 dl kremfløte igjen.... Så mangler en halv dl... Kan jeg bruke noe som erstatning? Matfløte f.eks?
HJELP! :p
Sikkert bare til å ta litt mindre av det andre også:)
trillian78
20-06-11, 21:44
Som regel lar den der seg røre sammen igjen, selv om den skiller seg. Det er bare å tilsette en kald fløteskvett, eller å kjøle røra helt ned og deretter røre den sammen før man forsiktig varmer den opp igjen. Funker som bare det! Lurt å prøve det før du kaster røra :o
Takk for alle svar! Fikk det til til slutt :D
dette skal jeg prøve meg på imorgen :D
bare håpe helsekosten har sukrinmelis her o.O
alexsandra
21-06-11, 12:34
dette skal jeg prøve meg på imorgen :D
bare håpe helsekosten har sukrinmelis her o.O
hvis de ikke har så spør om de kan være snille og bestille hvis det ikke er noe annet sted i nærheten:)
hvis de ikke har så spør om de kan være snille og bestille hvis det ikke er noe annet sted i nærheten:)
ja, spør om de kan ta inn om de ikke har da:) men har ikke "råd" til å hoppe på bussen til nærmeste by i nærmeste framtid, ( ble litt snytt på lønna gitt :mad: )
så håper de har, er bare det jeg mangler som jeg må på helsekosten får å få tak i hehe ^^
ikke så veldig økonomisk men men xD
dette skal jeg prøve meg på imorgen :D
bare håpe helsekosten har sukrinmelis her o.O
De er kjempegode :) Men vil anbefale deg å kutte ned littegranne på smøret, for å få frem litt mer karamellsmak :) Og om du ikke har sukrinmelis, så går det ann å bruke vanlig sukrin, som du knuser til melis i en blender :) Funker bra :)
De er kjempegode :) Men vil anbefale deg å kutte ned littegranne på smøret, for å få frem litt mer karamellsmak :) Og om du ikke har sukrinmelis, så går det ann å bruke vanlig sukrin, som du knuser til melis i en blender :) Funker bra :)
hehe har ikke sukrin heller^^ og blendern min er heeelt ræva :D
men takk skal du ha :):D
da står karamellen min å småkoker..*spennende*
Og om du ikke har sukrinmelis, så går det ann å bruke vanlig sukrin, som du knuser til melis i en blender :) Funker bra :)
Om man ikke har blender (eller kaffekvern som mange nevner i andre tråder), kan man bruke stavmixer til å knuse?