Supertriffle
21-06-11, 23:41
Jeg er ny her, så kanskje jeg kommer med noe "alle" vet, men for meg ble dette redningen i kveld da barna (fire stykker) og mann skulle ha iskrem, og det så sååååå godt ut, og sjokoladesaus og karamellsaus, jeg holdt på å stupe ned i den isboksen. Da laget jeg meg isteden en deilig kopp rykende varm kakao, og det smakte fortreffelig.
Gi meg gjerne tilbakemelding om noe høres riv ruskende feil ut :
Kakao:
1 spiseskje regia kakao (14 karb/ 100g) ca 1,5 karb
2 Teskjeer Natreen strøsukker
Piskes ut i 1 1/2- 2 dl kremfløte
1/2 - 1 dl vann
1 rute mørk sjokolade (70% ca 2 karber), kan jo droppes, men det gav litt ekstra fyldig sjokoladesmak.
Kok opp og nyyyyt!
Gi meg gjerne tilbakemelding om noe høres riv ruskende feil ut :
Kakao:
1 spiseskje regia kakao (14 karb/ 100g) ca 1,5 karb
2 Teskjeer Natreen strøsukker
Piskes ut i 1 1/2- 2 dl kremfløte
1/2 - 1 dl vann
1 rute mørk sjokolade (70% ca 2 karber), kan jo droppes, men det gav litt ekstra fyldig sjokoladesmak.
Kok opp og nyyyyt!