View Full Version : Binde saus


danielve
28-06-11, 21:15
Heisan, jeg liker ikke ferdigmat og ikke ferdigsaus heller. Men hvordan kan jeg binde diberse sauser? Vil helst ikke ha eggeplomme fordi de er så temperaturfølsomme. Noen forslag?

Gracella
28-06-11, 21:19
Johannesbrødkjernemel (eller nestargel som det også heter) er grei til å tykne saus.
Ellers kan man også koke inn sausen.

TigerTove
28-06-11, 21:21
Hvis du koker opp fløte, tykner den helt av seg selv :)

arnakristin
28-06-11, 22:02
Anbefaler at du tar deg en tur innom samletråden Våre fantastiske lavkarbosauser (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=4534)

Jabba
01-07-11, 12:30
Jeg bruker Xantham Gum, siler i sausen gjennom en tesil....ingen bismak...

danielve
03-07-11, 23:34
Tusen takk alle sammen, skal prøve meg litt frem. Har laget hønsefrikassè og det var jammen ikke lett å få riktig konsistens på.