lille_trille
05-07-11, 21:27
Nå har vekta stått still i flere uker. Ligger på mellom 10-20 karber pr. dag.
Mye fett, grønt og vann så det er nok ikke der problemet ligger.
Bruker en del fløte og spiser en del hvitost... eller egentlig ikke så veldig mye, men daglig da. Spiste en del tomater før, men har kutta drastisk ned på dette. Burde jeg kutte ned på fløten? Bruker å koke ut steikepanna med fløte for å få en god saus. Eller kan det vere osten som gjør det? Eller begge deler?
Hva burde jeg kutte først og fremst?
Jeg ville først og fremst økt på karbene jeg, 10g er lite! Men pass på å øke de fra grønnsaker.
lille_trille
05-07-11, 21:32
Jeg ville først og fremst økt på karbene jeg, 10g er lite! Men pass på å øke de fra grønnsaker.
10 karber er et minimum enkelte dager. Noen dager på rundt 20. Ligger vel på rundt 15 i snitt. Spiser grønt til alle måltider.
Nå har vekta stått still i flere uker. Ligger på mellom 10-20 karber pr. dag.
Mye fett, grønt og vann så det er nok ikke der problemet ligger.
Bruker en del fløte og spiser en del hvitost... eller egentlig ikke så veldig mye, men daglig da. Spiste en del tomater før, men har kutta drastisk ned på dette. Burde jeg kutte ned på fløten? Bruker å koke ut steikepanna med fløte for å få en god saus. Eller kan det vere osten som gjør det? Eller begge deler?
Hva burde jeg kutte først og fremst?
For meg er både ost, fløte og tomat partystoppere
lille_trille
05-07-11, 21:37
For meg er både ost, fløte og tomat partystoppere
Ja, har kutta tomatene.... skal kutte ned på fløten siden jeg tror at det kanskje kan vere grunnen. Har gått ned masse tidligere der jeg har spist mye hvitost. Blir litt prøving og feiling her.
10 karber er et minimum enkelte dager. Noen dager på rundt 20. Ligger vel på rundt 15 i snitt. Spiser grønt til alle måltider.
Men jeg ville likevel gitt det et forsøk. Mange av oss må opp på 30-35g for at ikke kroppen skal gå i sparemodus.