Snorkfrøken....
23-07-11, 20:09
Dette er ikke et lavkarbospørmål men jeg spør likevel.
Jeg skal lage kake i morgen som inneholder sjokolademousse. Jeg har glemt å kjølpe melk, kan jeg bruke fløte istedetfor? Noen som har noen erfaringer/meninger om dette?
Hilsen en uerfaren kakebaker;)
Har aldri sett en sjokolademousseioppskrift som har melk i?:confused:
I mine stivpiskes eggehvite for seg og kremfløte for seg.
Snorkfrøken....
23-07-11, 20:18
Det er ferdigpakke fra Toro:))
Selvfølgelig, alt blir bedre med fløte!
Snorkfrøken....
23-07-11, 20:21
Selvfølgelig, alt blir bedre med fløte!
Der fikk jeg svaret jeg er ute etter, takker;)
Åå, sorry, driver ikke med pakker hjemme hos meg, innimellom glemmer jeg at andre ordner seg på annet vis :o:o
Snorkfrøken....
23-07-11, 21:59
Åå, sorry, driver ikke med pakker hjemme hos meg, innimellom glemmer jeg at andre ordner seg på annet vis :o:o
hehe.. Dette er ikke noe lavkarbokake og jeg skla ikke spise mye, men gjør det på den enkleste måten. Men det er en god ting å ikke bruke ferdigpakker, jeg er blitt mye flinkere til det. MEN noe henger litt igjen;)