Imp
24-07-11, 21:12
Må bare tipse om pizzaen vi lagde i går, for den var så steike god. Og med hvitløk...mmm...
Jeg har brukt Imse sin bunnoppskrift, som sees her: http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=27866
Men jeg gjorde den en del større for å få den til å rekke til en langpanne siden hele familien skulle ha, så da ble det slik:
6 egg
3 ss fløte
1 1/2 ts bakepulver
ca 5-6 dl revet ost (best at den er finrevet, da blir den lettest å smøre utover)
salt
3 ss olje
6 ss soyamel
2-3 ss fiberhusk
Bland, smør på bakepapir, stek på 200 grader i ca 8 min. I Imse sin oppskrift står det 225 grader og 10 min, men det blir faktisk for mye her, da blir den for brun når den stekes også med fyllet på.
Avkjøl litt før du tar på fyllet.
Fyll! Denne fyllblandingen syns jeg var super, derfor må jeg bare dele den også.
Tomatsaus:
1 boks tomatpurè
Krydder feks paprika, basilikum, oregano, salt, pepper
Ta ca 2/3 av boksen, jeg har brukt den minste hermetikkboksen. Vann den ut med rikelig vann, minst 1 dl. Ha i godt med krydder, og smør utover bunnen.
Riv masse ost og hell på.
Dette hadde jeg på, i denne rekkefølgen:
1/2 hakket løk
5 fedd hvitløk hakket i strimler
3 store sopp, delt i skiver, stekt i smør og salt og pepper
3 kyllingfileter, marinerte de først i tandoorikrydder som jeg elsker. Men kan også brukes umatrinert, eller marinert i noe annet. Annet pålegg som også er godt er skinke, salami, storfekjøtt, kjøttboller osv.
Ha på noen biter av Castello creamy blue blåmuggost.
Skjør cherrytomater i to og fordel over.
Dette høres kanskje ut som voldsomme mengder pålegg, men det ble SÅ godt og jo mere pålegg jo mindre spiser man. Jeg var kjempemett etter tre biter, hadde sikkert holdt med to...
Stek på 200 grader til osten er gyllen. Velbekomme!
Jeg har brukt Imse sin bunnoppskrift, som sees her: http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=27866
Men jeg gjorde den en del større for å få den til å rekke til en langpanne siden hele familien skulle ha, så da ble det slik:
6 egg
3 ss fløte
1 1/2 ts bakepulver
ca 5-6 dl revet ost (best at den er finrevet, da blir den lettest å smøre utover)
salt
3 ss olje
6 ss soyamel
2-3 ss fiberhusk
Bland, smør på bakepapir, stek på 200 grader i ca 8 min. I Imse sin oppskrift står det 225 grader og 10 min, men det blir faktisk for mye her, da blir den for brun når den stekes også med fyllet på.
Avkjøl litt før du tar på fyllet.
Fyll! Denne fyllblandingen syns jeg var super, derfor må jeg bare dele den også.
Tomatsaus:
1 boks tomatpurè
Krydder feks paprika, basilikum, oregano, salt, pepper
Ta ca 2/3 av boksen, jeg har brukt den minste hermetikkboksen. Vann den ut med rikelig vann, minst 1 dl. Ha i godt med krydder, og smør utover bunnen.
Riv masse ost og hell på.
Dette hadde jeg på, i denne rekkefølgen:
1/2 hakket løk
5 fedd hvitløk hakket i strimler
3 store sopp, delt i skiver, stekt i smør og salt og pepper
3 kyllingfileter, marinerte de først i tandoorikrydder som jeg elsker. Men kan også brukes umatrinert, eller marinert i noe annet. Annet pålegg som også er godt er skinke, salami, storfekjøtt, kjøttboller osv.
Ha på noen biter av Castello creamy blue blåmuggost.
Skjør cherrytomater i to og fordel over.
Dette høres kanskje ut som voldsomme mengder pålegg, men det ble SÅ godt og jo mere pålegg jo mindre spiser man. Jeg var kjempemett etter tre biter, hadde sikkert holdt med to...
Stek på 200 grader til osten er gyllen. Velbekomme!