Søkte på Vinmonopolet for å se på restsukker, men det var ukjent. Noen som vet om det er greit med et glass Irish coffee.
Jameson har bare 0.04g kh pr 100 gram, so no worries :) Bruk feks flytende natreen til å søte irish'n din istedet for sukker - og ha masse pisket krem i så burde det være greit :)
Tusen takk for raskt svar, da skal jeg kose meg i dag:.)
Dette har blitt min erstatning for baileyskaffe :) Kaffe med litt Monin sukkerfri vaniljesirup, mykvispet krem og en liten skvett Jameson - nammme :p
herermitthjem67
08-04-12, 21:15
Hmm det høres godt ut! :D http://3.bp.blogspot.com/-RBOZCFGn-1M/T4HURhE1p8I/AAAAAAAAAA4/mPmGFdz7gkw/s1600/Bilde1.jpg (http://totusenogellevebloggen.blogg.no/)http://3.bp.blogspot.com/-RBOZCFGn-1M/T4HURhE1p8I/AAAAAAAAAA4/mPmGFdz7gkw/s1600/Bilde1.jpg (http://avisbloggen.blogg.no/)http://3.bp.blogspot.com/-RBOZCFGn-1M/T4HURhE1p8I/AAAAAAAAAA4/mPmGFdz7gkw/s1600/Bilde1.jpg (http://fiaborinorge89.blogg.no/)
Jeg hadde irish i helgen :) Brukte jameson, 2 cl. Kaffe, å ristet fløte! Ikke pisket. :P
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/560279_202513709871980_990548166_n.jpg