Lava
28-07-11, 16:26
Jeg stekte nakkekoteletter i ovnen, og skar opp de grønnsakene
jeg hadde tilgjengelig.
Brokkoli, blomkål, rødløk, paprika, squash
http://i185.photobucket.com/albums/x66/ingerlise_album/Matbilder/Matbilder027.jpg
Når kotelettene var stekt tok jeg dem ut og holdt dem varme, helte ca 3 dl vann i langpannen og rørte godt for å få med smaken fra kjøttet.
Så helte jeg denne kraften over grønnsakene som hadde stekt en stund i pannen. Og lot det koke en stund.
http://i185.photobucket.com/albums/x66/ingerlise_album/Matbilder/Matbilder028.jpg
Dette smakte godt til kjøttet :)
jeg hadde tilgjengelig.
Brokkoli, blomkål, rødløk, paprika, squash
http://i185.photobucket.com/albums/x66/ingerlise_album/Matbilder/Matbilder027.jpg
Når kotelettene var stekt tok jeg dem ut og holdt dem varme, helte ca 3 dl vann i langpannen og rørte godt for å få med smaken fra kjøttet.
Så helte jeg denne kraften over grønnsakene som hadde stekt en stund i pannen. Og lot det koke en stund.
http://i185.photobucket.com/albums/x66/ingerlise_album/Matbilder/Matbilder028.jpg
Dette smakte godt til kjøttet :)